pablo2

"Uitspreken waar de behoefte ligt!"

Klant van een mediamieke lezing

Een referentie uit het hart van een klant inzake mediumschap (contact maken met overleden dierbaren). Een vorm van energetisch werk. Lees hier de bijzondere ervaring van mijn klant.

Het begon met een lastige keuze

"Energie lezen of contact maken met een overleden dierbare...?", dat was de vraag. "Waar heb je op dit moment het meest behoefte aan?"

Nou, ik kon deze week wel wat houvast gebruiken.. leek mijn pad een klein beetje kwijt te zijn en vond het fijn om wat meer inzicht te krijgen in wat ik wil en nodig heb op dit moment. Máár.... Contact met een overleden dierbare, dat heb ik ook niet dagelijks. Dat leek me ook wel erg bijzonder. "Doe dan die maar Jacqueline!" zei ik na enige aarzeling. 

Jacqueline vertelde me dat wanneer de behoefte aan het lezen van mijn eigen energie toch onbewust groter zou zijn, dat het dan vaak niet eens lukt om contact te maken met de overleden dierbare. Ik was dus verrast dat zich al vrij snel toch 'iemand' aandiende. De energie die Jacqueline voelde, bleek van mijn oma te zijn. Jacqueline vertaalde in woorden wat zij voelde... en deze woorden raakten mij. Enorm.

Het was net of ik zat te praten met een tante die mijn oma dagelijks mee had gemaakt en precies wist hoe ze in elkaar stak. Wat voor mooi en liefdevol mens ze was en hoe ze in het leven had gestaan. Sommige dingen herkende ik niet direct, maar bij navraag aan mijn ouders bleken dit essentiële dingen te zijn die mijn oma mee had gemaakt. Wauw. Ik was onder de indruk.

Maar die indruk werd dieper. Want steeds meer besefte ik dat elk detail wat Jacqueline me vertelde over mijn oma overeenkwam met kenmerken, eigenschappen van mij en gebeurtenissen uit mijn leven. Het deed me beseffen dat ik enorm veel lijk op deze vrouw en tegen dezelfde dingen aanloop waar zij tegenaan liep. 

Mijn oma heb ik nooit ècht gekend, ze overleed toen ik nog vrij jong was en we praatten nooit over 'grote mensen dingen'. Maar in dit uur met Jacqueline heb ik op zo'n mooie manier contact met mijn oma kunnen maken. Ze heeft mij laten zien welke mogelijkheden er op dit moment allemaal zijn voor me en dat ik ze niet zo ver hoef te zoeken. Die mogelijkheden zitten al verborgen in mij, diep van binnen. Want een stukje oma leeft voort in mij. 

Dankjewel Jaqueline!

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Energetisch werk

Een energetische sessie geeft je in korte tijd helder inzicht. Bijvoorbeeld als je twijfelt over een te maken keuze. Of dit nu werk, relaties, geld, je thuis of je gezondheid betreft. Een energetisch therapeut kan je hierbij helpen.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Leeftijd en levensfase onbelangrijk in deze ontwikkelingsgroep voor vrouwen!"

Een referentie van een krachtige vrouw van 62 jaar in een ontwikkelingstraject met andere vrouwen. Van ambitie naar intuïtie.

Deelnemer in "Van ambitie naar intuïtie", een traject van drie sessies van twee uur
Deze referentie lezen

"De Opstellingsavond is een avond met impact die ik niet snel zal vergeten"

Een referentie van een deelnemer/ representant van de Opstellingsavond van 23 maart 2018.

Deelnemer aan de Opstellingsavond
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier