pablo2

"Een helende werking"

Klant die tijdens opstellingsvonden een vraag heeft ingebracht

Een referentie van een klant die tijdens twee opstellingsavonden een vraag heeft ingebracht inclusief een feedbackgesprek (1 op 1 coaching).

Je krijgt wat je nodig hebt en niet wat je wil

Tijdens twee opstellingsavonden bracht deze klant twee bijzondere vragen in. En met opstellingen werkt het net zo als met spirituele coaching: je krijgt wat je nodig hebt en niet wat je wil. Ofwel: je krijgt wat je MOET horen en niet wat je WIL horen. Met name tijdens de tweede opstelling zag ik de worsteling van mijn klant. Tijdens de opstelling had ze een paar “cadeaus” gekregen. Ze leken echter niet aan te komen. Om die reden heb ik haar een feedbackgesprek aangeboden. Een gesprek waarin mijn klant nogmaals de kans werd geboden om te voelen en dat bespreekbaar te maken.

Reactie klant 
Ik had al geruime tijd interesse om deel te nemen aan een familieopstelling. Jacqueline ken ik al enige tijd en ik heb een goed gevoel bij haar. Dus heb ik mij hiervoor aangemeld. 

Mijn inzicht was: ik mag gaan ontvangen. Daarnaast is een helingsproces in gang gezet. Ook besefte ik wanneer ik vanuit ratio of vanuit gevoel handelde. Het feedbackgesprek daarna was zeer verhelderend. De inzichten waren o.a.: kernachtiger en duidelijker communiceren. Angst loslaten en transformatie. Dit “oefen” ik nu tijdens de opleiding die ik volg. Is soms nog wat lastig. Verrassend is wel om te merken dat als ik vanuit mijn gevoel spreek, het mij niet meer interesseert hoe ik overkom of wat mensen van mij vinden. En dat geeft me een goed gevoel. Na de eerste familieopstelling heb ik gemerkt dat ik veel makkelijker mensen toelaat en kan omhelzen. Dat is echt bijzonder om te constateren. 

Ik had nog nooit eerder een familieopstelling gedaan. De vraagstelling was best heftig. Ik was ook wel angstig wat er uit zou komen en vond het moeilijk om me kwetsbaar op te stellen voor een groep onbekenden. Het pakte positief uit! De eerste familieopstelling was zo emotioneel en heftig, maar ook zo mooi, verrassend en spiritueel. Dit heeft bij mij een enorme indruk achtergelaten. Het helingsproces is sindsdien in gang gezet. 

Ik vind dat Jacqueline zeer professioneel overkomt en gebruik maakt van verschillende methodes die elkaar completeren. Ze heeft een sympathieke, open en niet-veroordelende aanpak. Goed in staat om verbindingen te leggen. 

Zeker zou ik een familieopstelling aanraden naar anderen. Het kan je echt een eyeopener opleveren en verrassende inzichten geven. Het feedbackgesprek was voor mij zeer verhelderend, boeiend en leerzaam. Ben haar dankbaar dat ik die kans heb gekregen.

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Systemisch werk

Meedoen aan een opstelling zorgt voor inzicht in waarom zaken in jouw leven gaan zoals ze gaan. Je kunt elke vraag inbrengen om samen te onderzoeken, zowel privé als zakelijk. Ook als je echt met je gevoel aan de slag wilt in plaats van je ratio.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"We stappen in het “samen doen”"

Een referentie van drie zussen die samen het ontwikkelingstraject "Van ambitie naar intuïtie" hebben gevolgd.

Drie zussen, intensief coachingstraject van drie sessies
Deze referentie lezen

"Waarom ik zo’n fan ben van Jacqueline?"

Waarom ik zo’n fan ben van Jacqueline? Of ik dat wilde beschrijven. Een uitdaging die ik in beeld heb gevat omdat ik de juiste woorden er simpelweg niet voor had. Het is een gevoel en ik wilde het niet stuk praten.

Cynthia, vaste representant in de representantenpool
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier