pablo2

"Inzicht in (onbewuste) keuzes"

Anneke, klant voor een eenmalige coachafspraak

Een referentie van een klant over spirituele coaching, een eenmalig coachgesprek.

Persoonlijk, een praatje en een grap

Zodra ik bij Jacqueline binnenstapte in haar prachtige ‘werkkamer’, was ik op mijn gemak. De persoonlijke benadering van Jacqueline – met ook ruimte voor een praatje en een grapje –  zorgt ervoor dat het contact oprecht en waardevol is. Jacqueline voelde haarfijn aan wat ik nodig had. Ze stelde de juiste vragen, en droeg een sterke werkvorm aan die mij heel veel inzicht gaf in mijn proces en de keuzes die ik (onbewust) maak.

Jacqueline, bedankt dat je me een stukje wilt begeleiden in mijn reis.

Anneke

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Intuïtieve Coaching

Intuïtief Coaching helpt jou om actief de volgende stap te zetten in een situatie die je wilt aanpakken. Zoals meer doen met je gevoel, je gelukkiger voelen of een betere balans vinden tussen jezelf, je gezin en je werk.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Ik prijs me gelukkig!"

Ik prijs me gelukkig dat ik representant bij Jacqueline mag zijn. Heb nu een aantal keer een opstellingsavond bij Jacqueline mogen meemaken. Wat maakt dat ik me gelukkig prijs? Ik ga dat proberen te verwoorden.

Nathalie, vaste representant in de representantenpool
Deze referentie lezen

"Geen idee wat mijn hartinfarct van twee jaar geleden betekent. Ik wilde graag antwoord op die vraag"

Een referentie van een man die een vraag inbracht tijdens de Opstellingsavond.

Vraaginbrenger tijdens de Opstellingsavond - september 2021
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier