pablo2

"Objectieve kijk op zaken..."

Klant in een echtscheiding neemt coaching af

Een referentie van een klant inzake coaching bij (echt)scheiding. Een andere vorm van coachen.

Na een paar sessies zat iemand anders voor me

Mijn klant zat privé in lastige omstandigheden en op aanraden van een bekende, nam zij contact met mij op. Ik weet nog zo goed hoe ons eerste kennismakingsgesprek was. Tegenover mij zat toen een totaal andere vrouw als toen zij, na een paar sessies, weer afscheid nam. Een vrouw die zich bewust is van zichzelf en haar gedrag, gedachten en gevoel. Erg mooi om te ervaren. 

Het coachingstraject bestond uit vier sessies, waarbij de basis altijd de ingebrachte casus van de klant zelf was. Bij deze klant zette ik mezelf bewust als instrument neer: wat doet haar verhaal met mij, waar word ik geraakt, wat is de reden dat ik bijvoorbeeld ben afgeleid. En dit vervolgens respectvol, zonder oordeel, met een constructieve kanttekening teruggeven. Zo ook de inzet van ‘oefeningen’ meer gericht op gevoel dan op ratio. 

Reactie van de klant 
Mijn coachingsvraag aan Jacqueline: "Hoe kan ik zakelijk blijven (en er daardoor voor zorgen dat er in mijn ogen redelijke beslissingen genomen worden) zonder hier zo emotioneel onder te zijn?". 

Mijn coachingstraject is nog niet ten einde maar nu al voel ik mezelf hierin beter in balans. Jacqueline brengt met haar opmerkingen en opdrachten een stuk bewustwording op gang. Ze raakt me met haar heldere, objectieve kijk op zaken. Tijdens de gesprekken staat ze stil bij mijn emoties waardoor ik ook gedwongen word hierbij stil te staan en erover na te denken. Hierdoor is het voor mij makkelijker om deze emoties te herleiden en te benoemen. Deze bewustwording zorgt voor herkennen, erkennen en jezelf vragen stellen. Het heeft me nu ook al geleerd om duidelijk mijn eigen grenzen aan te geven waardoor e.e.a. voor een ander ook duidelijk is. 

Laten we even bellen

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Intuïtieve Coaching

Intuïtief coachen helpt jou om actief de volgende stap te zetten in een situatie die je wilt aanpakken. Zoals meer doen met je gevoel, je gelukkiger voelen of een betere balans vinden tussen jezelf, je gezin en je werk.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Door deze sessie ben ik dus dichterbij de kern van mijn patroon gekomen"

Na mijn 1e consult bij Biologika heb ik veel inzichten gekregen in de oorzaak van mijn eczeem. Ik snap nu beter hoe mijn lichaam werkt. Maar omdat het eczeem in periodes komt en gaat heb ik het blijkbaar nog niet opgelost.

Klant Bio-Logisch consult
Deze referentie lezen

"Fijn dat iemand weet hoe het zit, zonder dat je daar zelf over vertelt!"

In zo’n anderhalf jaar tijd ben ik zeker drie keer bij Jacqueline geweest voor een energielezing. Elke keer was waardevol. Met de inzichten ben ik erg geholpen.

Sanne over de energielezing bij Sprankelend aan de Slag
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier