pablo2

"We stappen in het “samen doen”"

Drie zussen, intensief coachingstraject van drie sessies

Een referentie van drie zussen die samen het ontwikkelingstraject "Van ambitie naar intuïtie" hebben gevolgd.

Omschrijving “Van ambitie naar intuïtie”

Mijn klanten kenmerken zich als sterke vrouwen, met een goed ontwikkeld ratio (hoofd) die zichzelf graag blijven ontwikkelen. Om die reden heb ik deze kleinschalige ontwikkelingsgroep opgezet. Vrouwen, 35+, die aan zichzelf willen werken om het gevoel, hun intuïtie meer in te kunnen zetten. 

Net als deze drie zussen. Want je kunt met onbekenden in een dergelijk ontwikkelingstraject gaan zitten, maar wat als er binnen de familie bepaalde processen gaande zijn, die de aandacht mogen krijgen? Hierbij de referentie van de oudste van drie zussen die samen het traject hebben gevolgd. 

Reactie deelnemer
Als zussen wilden we een gezonde basis leggen naar de toekomst. Dat was de aanleiding om Jacqueline in te schakelen.

En door dit traject:

  • Communiceren we beter
  • Vragen we door
  • Benoemen we zaken vanuit ons eigen gevoel


Dat heeft geleid tot het stappen in het doen (onze eerste stap) en we stoppen met het eindeloos doorpraten. Dat werkt voor ons heel goed. We richten ons nu samen op een familie “event” in februari, daar gaan we ons allemaal voor inzetten. 

Vooraf had ik niet echt twijfels of bezwaren over het traject. Ik was vooral benieuwd hoe iemand ons als zussen zou gaan begeleiden. Uiteindelijk gebeurde waar ik een beetje bang voor was: bepaalde patronen in onze relatie herhaalden zich. En dat maakt dat we nu bewust ruimte en tijd voor elkaar maken. 

Jacqueline zorgde voor een open en warme sfeer. En voor mij klopte de prijs/ kwaliteit verhouding. 

Met nog een kanttekening: let erop hoe je het traject afrondt. Laat liever een oefening schieten en zorg ervoor dat je voldoende tijd neemt om het traject op een goede manier af te ronden. 

Ik raad dit traject met een duidelijke “ja” aan. Het traject was weliswaar intensief, maar de sfeer was plezierig en ik heb genoten van de zorg waarmee we zijn omringd. 

Laten we even bellen

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Intuïtief Coaching

Intuïtief Coaching helpt jou om actief de volgende stap te zetten in een situatie die je wilt aanpakken. Zoals meer doen met je gevoel, je gelukkiger voelen of een betere balans vinden tussen jezelf, je gezin en je werk.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Geen idee wat mijn hartinfarct van twee jaar geleden betekent. Ik wilde graag antwoord op die vraag"

Een referentie van een man die een vraag inbracht tijdens de Opstellingsavond.

Vraaginbrenger tijdens de Opstellingsavond - september 2021
Deze referentie lezen

"Lichaam en geest in balans..."

Een referentie van een klant inzake yogacoaching. Een sport die ik graag beoefen. Wat had de yoga voor effect op mijn klant? Lees zijn verhaal hier.

Klant die na yoga een coachingsafspraak had
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier