pablo2

"Geef jezelf een boost met Sproet & Sprankel!"

Fred, deelnemer aan de workshop van Sproet & Sprankel

De energie straalt er vanaf en nog voor ze concreet met hun programma beginnen zit je er feitelijk al helemaal in.

Sproet en Sprankel,

Als je een workshop volgt bij Sproet en Sprankel wordt je vanaf het begin meegezogen in het enthousiasme van deze 2 dames. De energie straalt er vanaf en nog voor ze concreet met hun programma beginnen zit je er feitelijk al helemaal in.

Sproet, Yvonne van den Bergh, neemt je mee in de wereld van image-consultancy. Ze geeft aan de hand van simpele voorbeelden een duidelijk beeld van wat je zelf kunt doen aan het verbeteren van je image. Daarbij houdt ze goed in het oog dat de dingen die je kunt doen ook bij je passen. Daarentegen weet ze met haar kennis en creativiteit ook verrassende dingen te doen waarmee toch een heel ander plaatje wordt gecreëerd dan je zelf verwacht had. Dus als je verlegen zit om inspiratie om je eigen image een boost te geven of gewoon wat iedereen wilt op doen zit je bij Sproet Goed !

Als je erachter wilt komen wie je nou eigenlijk bent en waarom je de dingen doet zoals je ze doet heb je aan Sprankel, Jacqueline van den Bergh, een hele fijne spiritual coach. Aan de hand van verschillende methoden, bv opstellingen, weet ze je op een heldere manier een spiegel voor te houden en je te laten nadenken. In de workshop die ik zelf heb gevolgd bij Sproet en Sprankel, Into the Woods, heb ik me laten verrassen door het effect dat Sprankel weet te bereiken met de methoden die ze gebruikt. 

De 2 eenheid die Sproet en Sprankel heet geeft je kort samengevat inspiratie en ideeën om aan jezelf te werken. Dat beide dames met hun enthousiasme je daarmee kunnen helpen is voor mij wel duidelijk geworden in deze leuke en leerzame middag.

Fred van Steen, 
CoachID

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Intuïtieve Coaching

Intuïtief coachen helpt jou om actief de volgende stap te zetten in een situatie die je wilt aanpakken. Zoals meer doen met je gevoel, je gelukkiger voelen of een betere balans vinden tussen jezelf, je gezin en je werk.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Door deze sessie ben ik dus dichterbij de kern van mijn patroon gekomen"

Na mijn 1e consult bij Biologika heb ik veel inzichten gekregen in de oorzaak van mijn eczeem. Ik snap nu beter hoe mijn lichaam werkt. Maar omdat het eczeem in periodes komt en gaat heb ik het blijkbaar nog niet opgelost.

Klant Bio-Logisch consult
Deze referentie lezen

"Fijn dat iemand weet hoe het zit, zonder dat je daar zelf over vertelt!"

In zo’n anderhalf jaar tijd ben ik zeker drie keer bij Jacqueline geweest voor een energielezing. Elke keer was waardevol. Met de inzichten ben ik erg geholpen.

Sanne over de energielezing bij Sprankelend aan de Slag
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier