pablo2

"Je bent meer dan alleen je gedachten!"

Deelnemer in "Van ambitie naar intuïtie", een traject van drie sessies van twee uur

Een referentie van een vrouw van 38 jaar in een ontwikkelingstraject met andere vrouwen. Van ambitie naar intuïtie.

Met het hoofd is niks mis

Mijn klanten kenmerken zich als sterke vrouwen, met een goed ontwikkeld ratio (hoofd) en die zichzelf graag willen blijven ontwikkelen. Om die reden heb ik deze kleinschalige ontwikkelingsgroep opgezet. Vrouwen, 35+, die aan zichzelf willen werken. En hier hoeft niet zozeer een situatie, conflict of “probleem” aan ten grondslag te liggen. In zes uur tijd, in drie sessies van twee uur, gaan we met elkaar aan de slag om de intuïtie, het gevoel verder te ontwikkelen. Met de ambitie is vooralsnog niks mis; ze willen wel! We werken met wat er op dat moment nodig is. Hierbij de referentie van een vrouw van 38 jaar. 

Reactie deelnemer. 
Ik had Jacqueline eerder ontmoet tijdens een ‘oefenconsult’ en tijdens een opstellingsavond en ik vind haar een prettig, betrouwbaar persoon. Na haar oproep voor de case-study was ik nieuwsgierig en heb me aangemeld. Het was een prettige, bijzondere ervaring met fijne mensen. 

Door bij jezelf ‘naar binnen’ te gaan ontdek je dat je zo veel meer ‘bent’ dan je gedachten. Dat is mijn belangrijkste inzicht naar aanleiding van het traject. En dat heeft mij doen inzien dat ik vaker mag mediteren en mindfulness-oefeningen mag doen. Met als resultaat dat ik me meer bewust ben van mezelf en dus minder ga piekeren. De eerste stap die ik nu ga zetten, is mijn intuitie vaker volgen en hobby’s uitproberen. 

Ik vond de methodes die Jacqueline gebruikte goed; ze heeft het goed opgebouwd. In het begin moet je een beetje wennen aan elkaar, maar door de methodes van Jacqueline en het openstellen van jezelf, leer je de anderen beter kennen en dat voelde vertrouwd. 

Jacqueline voelt goed aan wanneer iets wel of niet werkt binnen het groepje en past daarop haar programma aan. Ze is een betrokken, enthousiast en een warm persoon. Het feit dat je haar altijd mag bellen of mailen, is erg prettig. 

Ik raad dit traject zeker aan ja. Je kijkt op een heel andere manier naar jezelf en door de oefeningen en het praten, voel je je ‘lichter’. Ik zou aanraden om de workshop te volgen op dagen dat je niet hoeft te werken of nog een vol programma hebt, zodat je alles goed kunt laten bezinken. 

Meer te lezen over opstellingen

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Intuïtieve Coaching

Intuïtief coachen helpt jou om actief de volgende stap te zetten in een situatie die je wilt aanpakken. Zoals meer doen met je gevoel, je gelukkiger voelen of een betere balans vinden tussen jezelf, je gezin en je werk.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Door deze sessie ben ik dus dichterbij de kern van mijn patroon gekomen"

Na mijn 1e consult bij Biologika heb ik veel inzichten gekregen in de oorzaak van mijn eczeem. Ik snap nu beter hoe mijn lichaam werkt. Maar omdat het eczeem in periodes komt en gaat heb ik het blijkbaar nog niet opgelost.

Klant Bio-Logisch consult
Deze referentie lezen

"Fijn dat iemand weet hoe het zit, zonder dat je daar zelf over vertelt!"

In zo’n anderhalf jaar tijd ben ik zeker drie keer bij Jacqueline geweest voor een energielezing. Elke keer was waardevol. Met de inzichten ben ik erg geholpen.

Sanne over de energielezing bij Sprankelend aan de Slag
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier