pablo2

"Tijd om mezelf op de eerste plaats te zetten, maar wat dan?"

Deelnemer aan de Opstellingsavond, gegarandeerde opstelling met coachingstraject

Een referentie van een alleenstaande vrouw met twee kinderen, die een coachingstraject van vijf afspraken heeft afgenomen. Inclusief het inbrengen van een vraag tijdens een Opstellingsavond.

Dappere dame gaat "het" aan

Deze dappere dame besloot om een coachingstraject aan te gaan. Op basis van het (gratis) kennismakingsgesprek had ik een voorstel gedaan. Waarbij zij koos voor de variant met vijf afspraken van 1,5 uur en deelname aan de Opstellingsavond. Zij kon tijdens de Opstellingsavond zelf een vraag inbrengen. 

Reactie klant 
Ik heb de laatste 12 jaar mijn twee kinderen als alleenstaande moeder mogen begeleiden naar volwassenheid. Een heel mooi en dankbaar traject maar wel een traject waarbij ik mezelf even in de wacht heb gezet. Toen mijn oudste haar plekje had gevonden en mijn jongste op kamers ging, was voor mij de grote vraag: “En nu… wat moet ik nu?” Dat was de aanleiding om contact met Jacqueline op te nemen. 

Het belangrijkste inzicht naar aanleiding van de coaching was dat ik vanuit mijn traditionele opvoeding -en alles wat er sindsdien op mijn pad is gekomen- mezelf op de achtergrond plaatste en zowat alles in functie van de ander deed. Daarbij was ik erg streng voor mezelf en was de balans tussen hoofd en hart ver te zoeken. Het coachingstraject was met name een bewustwordingsproces. 

Het resultaat is dat ik mezelf nu vaak de volgende vragen stel:

  • wil ik dit echt?
  • komt dit uit mezelf?
  • geef ik op tijd mijn grenzen aan?


En dat ik …

  • meer voor mezelf opkom
  • mezelf meer vertrouw
  • mezelf meer beschouw als gelijkwaardig
  • sneller mijn grenzen aangeef


Tijdens het traject werd -op zakelijk gebied- duidelijk dat ik niet gelukkig was in mijn werk. Uiteindelijk werd de keuze voor mij gemaakt. Ik vermoed dat mijn nieuwe benadering -het aangeven van grenzen en duidelijk zeggen waar het op staat- er mede toe heeft geleid dat ik niet meer paste in mijn functie. Ik ben overtuigd dat dit uiteindelijk het beste is wat me kon overkomen! Ik ga dus op zoek naar een leuke nieuwe baan. 

Voorafgaande het traject had ik zo mijn twijfels. Ik hoopte dat ik open zou blijven staan voor het transformatieproces en niet zou afhaken omdat het wellicht te confronterend zou worden. Ik stond open voor het spirituele karakter van het traject maar was toch een beetje ongerust dat het te veel van het goede zou zijn. Dat pakte goed uit want Jacqueline voelde heel goed aan wanneer het wel en niet danwel minder kon worden ingezet. Ik vond het een super fijn traject. 

De methodes die Jacqueline gebruikte waren passend voor mij. En haar toegankelijkheid, begrip, vasthoudendheid en aanmoediging vond ik erg prettig. De prijs/ kwaliteit verhouding is goed. 

Om alle eerder genoemde redenen raad ik dit traject aan.

Werken op identiteitsniveau

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

Intuïtieve Coaching

Intuïtief coachen helpt jou om actief de volgende stap te zetten in een situatie die je wilt aanpakken. Zoals meer doen met je gevoel, je gelukkiger voelen of een betere balans vinden tussen jezelf, je gezin en je werk.

Lees verder

Meer verhalen van klanten

Overweeg je om te kiezen voor Sprankelend aan de Slag? Ik kijk naar je uit! Maar misschien vind je het eerst nog fijn om te lezen hoe anderen mijn aanpak ervaren. Bij deze! Heb je er een vraag over? Bel of mail me gerust.

"Door deze sessie ben ik dus dichterbij de kern van mijn patroon gekomen"

Na mijn 1e consult bij Biologika heb ik veel inzichten gekregen in de oorzaak van mijn eczeem. Ik snap nu beter hoe mijn lichaam werkt. Maar omdat het eczeem in periodes komt en gaat heb ik het blijkbaar nog niet opgelost.

Klant Bio-Logisch consult
Deze referentie lezen

"Fijn dat iemand weet hoe het zit, zonder dat je daar zelf over vertelt!"

In zo’n anderhalf jaar tijd ben ik zeker drie keer bij Jacqueline geweest voor een energielezing. Elke keer was waardevol. Met de inzichten ben ik erg geholpen.

Sanne over de energielezing bij Sprankelend aan de Slag
Deze referentie lezen

Je hoofd wat meer uit en je hart wat meer aan?

We hebben zo goed geleerd om ons hoofd in te zetten. We weten veel, we vinden er wat van en hebben er vaak een oordeel over. Wat als je meer naar je gevoel gaat? Meer je intuïtie laat spreken? Wie weet wat zich dan ontvouwt. Ik help je er graag bij!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier