Menu

Leeftijd en levensfase onbelangrijk in deze ontwikkelingsgroep voor vrouwen!

Een referentie van een krachtige vrouw van 62 jaar in een ontwikkelingstraject met andere vrouwen. Van ambitie naar intuïtie. 

Omschrijving “Van ambitie naar intuïtie”. 
Mijn klanten kenmerken zich als sterke vrouwen, met een goed ontwikkeld ratio (hoofd) en die zichzelf graag willen blijven ontwikkelen. Om die reden heb ik deze kleinschalige ontwikkelingsgroep opgezet. Vrouwen, 35+, die aan zichzelf willen werken. En hier hoeft niet zozeer een situatie, conflict of “probleem” aan ten grondslag te liggen. In zes uur tijd, in drie sessies van twee uur, gaan we met elkaar aan de slag om de intuïtie, het gevoel verder te ontwikkelen. Met de ambitie is vooralsnog niks mis; ze willen wel! We werken met wat er op dat moment nodig is. Hierbij de referentie van een vrouw van 62 jaar.

Reactie deelnemer. 
Ik geloof niet in toeval en toen Jacqueline me deze aanbieding deed, ben ik daar gelijk op in gegaan. 

De drie sessies hebben mij nieuwe inzichten gegeven, zoals hoe een ander reageert op een situatie, zo anders als ik dat doe. Mooi om dat verschil te ervaren en dat het zo ook mag zijn. Daarnaast heeft het mij meer bewust gemaakt, bewustwording gegeven. En kan ik mijzelf eraan herinneren dat het niet altijd is zoals ik bedenk. En dat geeft bevrijding! 

De eerste stap die ik ga zetten na deze sessies is het lezen van mijn aantekeningen, het draaien van de muziek en mezelf terugzetten in dat moment. Wat er dan gebeurt, ik laat het op me af komen! 

Ik had vooraf zeker mijn twijfels over het traject, want er was een leeftijdsverschil met de andere deelneemsters. Daarbij zitten zij ook in een andere levensfase. Uiteindelijk was het verschil in leeftijd en de andere levensfase onbelangrijk. 

Ik merkte dat ik de intuïtieve methodes, die Jacqueline gebruikte erg fijn en verrassend vond. Naast de muziek die ze draaide bij aanvang van de sessies, het creatieve gedeelte en ook de heerlijke ruimte die ons allen werd gegeven. 

Ik raad dit traject zeker andere vrouwen aan omdat je in een liefdevolle en veilige omgeving wordt gestimuleerd om aan je “intuïtieve” zelf te werken. 

Meer weten? 
Wil je meer weten over dit coachingstraject voor en met andere vrouwen? Klik dan op deze link om te lezen voor wie het is bestemd, wat het je oplevert en wat de investering is. Uiteraard mag je me ook bellen met vragen via 06-115 110 90 of mailen via info@sprankelendaandeslag.nl.