Persoonlijke coaching in Breda

Jacqueline van Sprankelend aan de slag is een persoonlijke coach in Breda gericht op innerlijke ontwikkeling en groei met een holistische twist. Ze combineert ratio en gevoel in haar praktijk. Persoonlijke coaching helpt je stappen te zetten in je ontwikkeling. Wil jij ook graag meer tot jezelf komen en stappen vooruit zetten? Maak dan nu de stap om een coaching traject aan te gaan!

Persoonlijke Coaching

Heb jij behoefte aan persoonlijke coaching in Breda? Samen gaan we 1 op 1 gesprekken aan die we inrichten op basis van jouw behoeften. Aan de hand van het kennismakingsgesprek bepalen we hoelang je persoonlijke coaching nodig denkt te hebben. Hierdoor weet je vooraf goed waar je aan begint. Mocht er tijdens het traject behoefte zijn aan verandering in coaching dan kan dat in overleg.  

Naast persoonlijke coaching zijn er andere mogelijkheden om stappen vooruit te maken:

Coaching praktijk Sprankelend aan de Slag

Als coach werkt Jacqueline graag volgens het inclusieve of holistisch principe. Dit betekent dat Jacqueline naar jou kijkt als een geheel: mind, body en heart. Het een kan niet losstaan van het ander. Tijdens de coaching sessies houdt ze je een spiegel voor en helpt ze je bij het maken van keuzes die goed voor jou zijn.

Wil jij ook sprankelen zoals de mensen die jou voor zijn gegaan?

Ik wil sprankelen!

Erkende persoonlijke coach in Breda

Sprankelend aan de Slag is aangesloten bij de NOBCO (de Nederlandse Orde van Beroepscoaches). 

Klik hier voor meer informatie over de Ethische Gedragscode

Aan de slag!

Wil je vooruit en sta je ervoor open om te gaan vertrouwen op je intuïtie? Wil je jouw pad (meer) kleur geven en lol houden in je werk, thuis en met vrienden? Maak dan een vrijblijvende kennismaking voor persoonlijke coaching in Breda bij Sprankelend aan de Slag.

Vrijblijvende kennismaking

Vrijblijvende kennismaking

Wil je vooruit en sta je ervoor open om te gaan vertrouwen op je intuïtie? Wil je jouw pad (meer) kleur geven en lol houden in je werk, thuis en met vrienden? Maak dan snel een vrijblijvende kennismaking of neem contact met me op als je nog vragen hebt.

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier