Net als bij dahlia's komt coaching voor in alle soorten & maten

Als je denkt aan tulpen, dan zie je gelijk de vorm voor je. Bij dahlia's -vind ik- ligt dat net wat anders. De varieteit is enorm. Zo heb je... bolvormige dahlia's, pompons, stervormige dahlia's die vlinders en bijen aantrekken, bloemen zo groot als een dinerbord en laagblijvende dahlia's. Om niet eens te praten over de bijzondere grote hoeveelheid verschillende kleuren die ze hebben! 

Net als bij mensen. Met hun aandachtspunten, de zaken waaraan ze willen werken en de manier waarop ze dat willen doen. Om deze reden heb ik gekozen voor een diversiteit aan vormen van coaching. 

Het kennismakingsgesprek

Tijdens dit gratis (online) gesprek leren we elkaar een beetje kennen, merk je hoe ik te werk ga en mag jij vooral je verhaal doen:

 • Wat is de aanleiding om coaching te gaan doen?
 • Wat wil je met de coaching bereiken?
 • Welke verwachtingen heb je ten aanzien van de coaching en mij als coach?

Dit gesprek duurt een half uur. Tijdens dit gesprek geef ik natuurlijk aan of ik met jouw coachvraag aan de slag kan. Ik maak vervolgens een offerte voor jou "op maat". We hebben hier dan later een contactmoment over. Boek via het contactformulier jouw gratis kennismaking.

Let wel: dit gesprek is puur ter kennismaking. De coaching vindt plaats in de afspraken die -in onderling overleg- hierna worden gepland.

Volg mijn webinars: leren & doen tegelijkertijd!

Ervaar mijn manier van werken op een laagdrempelige manier via een webinar. Gewoon vanuit je eigen huis of werkruimte! Ook ideaal als je minder mobiel bent!

Mijn webinars zijn interactief
Een webinar is een online manier om te trainen. Het mooie van een webinar is dat jullie mij zien en horen. Maar jullie zien en horen elkaar niet. Ik zie jullie niet. In de veiligheid van je eigen huis kun je het webinar volgen. Op je telefoon, tablet of laptop (laptop geeft overigens het beste resultaat!). Na het volgen van het webinar kun je de geleerde technieken ook zelf thuis toepassen. Zo vaak als nodig is of als je wil.

Nog een paar "weetjes":

 • Kleinschalig, maximaal 25 deelnemers.
 • Deze webinars zijn geschikt voor iedereen.
 • Ze duren maximaal 90 minuten.
 • Afwisselende werkvormen voor álle zintuigen (uitleg, bekijken filmpje, invullen poll, ervaringsoefeningen, geleide meditatie, quiz etc).
 • Heb je geen ervaring met mediteren? Dat maakt niet uit! Ik praat je er doorheen.
 • Vooraf ontvang je een mail met informatie hoe je jezelf het beste kan voorbereiden op het webinar.


Herken je dit?
Deze webinars zijn bedoeld om te werken aan zaken die jou momenteel tegenhouden in het verder transformeren/ veranderen. Ik noem een aantal voorbeelden:

 • De manier waarop je “problemen” of “confrontaties” aangaat, is al jaren hetzelfde en het lijkt wel alsof die manier je niet meer helpt. Je bent op zoek naar een nieuwe, creatieve manier om inzicht in deze problemen te krijgen en wat jouw taak daarin is.
  !! Kijk dan eens bij het webinar over het werken met het onderbewustzijn en creatie!
 • Je hebt last van bepaalde terugkerende fysieke klachten, zoals pijn in de onderrug, schouderklachten of andere klachten. Je wilt onderzoeken waar deze vandaan komen en hoe je jezelf kan helen op dit vlak.
  !! Kijk dan eens bij het webinar over het werken met het onderbewustzijn en zelfheling.
 • Je ziet regelmatig termen als het onderbewustzijn, brainwaves, hypnose, theta, alpha, beta voorbij komen en je hebt er zelfs misschien weleens wat over gelezen. Maar wat zijn de bewustzijnsstaten nu en belangrijker nog: hoe weet/ voel je wanneer je in welke staat bent? Je wilt hierover graag meer weten en kijken hoe jij het kan toepassen.
  !! Kijk dan eens bij het webinar over het werken met het onderbewustzijn en kennismaking!
 • In bepaalde relaties loop je telkens tegen dezelfde negatieve aspecten aan. Met collega’s op het werk, je leidinggevende, je vader of moeder, een vriendin of je zus of broer. Dit kost energie en je wil weten wat jij kan doen om dit te veranderen.
  !! Kijk dan eens bij het webinar over een relatie onderzoeken!
 • Je ervaart dat je veel in je hoofd zit: denken, piekeren, analyseren, onderzoeken. Ook als je naar bed gaat of als je middenin de nacht wakker wordt, lijkt het wel alsof je hoofd gelijk weer “aan” staat. Je wordt er moe van. Wat is er voor nodig om het denken wat te verminderen?
  !! Kijk dan eens bij het webinar over het wandelend hoofd op pootjes en het hart!


Geplande thema-webinars 2020 (klik op de link om je direct aan te melden)


Enkele reacties van deelnemers die eerder een webinar volgden

 • Wat gaaf om bewust bezig te zijn met bewustzijn niveau's!
 • Warm, eigen, praktisch en persoonlijk beleven hoe het werkt in de verschillen Staten van bewustzijn. Ofwel sprankelend aan de slag! Ik ben nu al nieuwsgierig naar de volgende.
 • Superfijne meditatie!!!!
 • Jacqueline is een heerlijk, spontaan en enthousiast mens die je vol passie meeneemt in deze materie. Mede daardoor kan ik mijn aandacht er moeiteloos bijhouden.
 • Kennis opdoen én ervaren, ik hou ervan!
 • Ondanks dat ik al vele meditaties en geleide visualisaties heb gedaan in mijn leven, heeft de begeleide meditatie van Jacqueline me diep ontroerd en iets gegeven dat ik de rest van mijn leven met me meedraag.


Investering

De investering bedraagt 15€ per webinar, inclusief 21% btw. Betaling vindt plaats bij aanmelding. Na betaling is je deelname definitief en krijg je toegang tot het webinar. Wil je separaat een factuur ontvangen (je ontvangt altijd een betalingsbevestiging), stuur me dan even een berichtje. Gaat de betaling niet goed? Stuur me dan een berichtje en ik kijk mee!

De volgende keer is deze deelnemer er weer bij; lees hier haar referentie

Een eenmalige coachsessie

Je hebt een duidelijke vraag, die je eigenlijk op korte termijn wil bespreken.

Want... 

 • Er is iets voorgevallen, dat blijft maar door je hoofd gaan. Je wilt dat het piekeren stopt!
 • Je herkent dit thema ook in andere situaties.

Je bent al iemand die veel aan zelfontwikkeling doet en het enige dat je nodig hebt, is een sessie of hooguit twee sessies. Voor deze sessie ontvang je vooraf een factuur die je met iDeal kunt betalen. Deze eenmalige sessie is niet te vergelijken met een (gratis) kennismaking.

Neem dan contact op

Een coachtraject van vier sessies

Je wil coaching maarvoor je gevoel is het "probleem" niet zo groot. Het aantal van zes of meer afspraken schrikt je af. Je wil gewoon op weg worden geholpen. Om deze reden zijn vier sessies dan ook meer dan genoeg. En je weet: je kunt er altijd nog afspraken aan toevoegen!

Wil je zeker weten dat je bij mij aan het goede adres ben? Aarzel dan niet en plan eerst een kennismakingsgesprek in. 

Plan hier gerust een kennismaking in

Een coachtraject op maat (meer dan vier sessies)

Op basis van het kennismakingsgesprek ga ik voelen wat nodig is voor jouw traject. Dit kan betekenen 5 of wellicht 8 sessies. Ik stuur je binnen een paar dagen mijn voorstel naar je toe. In dit voorstel vind je een goede en een optimale optie. Zodat je een keuze kan maken voor die optie die het beste bij je past.

Zakelijke coaching

Dat je coaching wil, is duidelijk. Maar ... of de coaching ook betrekking heeft op je werk? Dat weet je nog niet! De test die Sprankelend aan de Slag heeft ontwikkeld, is laagdrempelig en geeft direct inzicht in dit vraagstuk. Als je het antwoord weet, dan kun je daar direct actie op ondernemen.

Wat ik namelijk heb gemerkt, is dat mijn klanten vooral voor prive gerelateerde vraagstukken coaching wensen. Tijdens het coachingstraject, vaak al bij het eerste gesprek, wordt duidelijk dat werk ook een belangrijk component is. Het zou mooi zijn, om maar iets te noemen, dat je de werkgever kan vragen om een vergoeding van de coaching. Of dat de coaching onder het opleidingenbudget mag vallen! De werkgever profiteert natuurlijk ook van jouw ontwikkeling. Ik schreef er al eerder een blog over.

Is er geen budget beschikbaar, geef het dan niet gelijk op! Misschien mag je tijd "schrijven". Mijn boodschap: wees creatief! 

Maak hier de test over jouw coachvraag

Tarieven coaching

Wil je weten wat de investering is voor een webinar, een eenmalig coachgesprek, een traject? Kijk dan eens op deze pagina. Wil je meer weten over de diensten en investering, neem gerust contact met me op.

Check hier de investering voor mijn diensten