pablo2

Ervaar je weerstand bij het woord "opstellingen"? Mooi!

 14/04/2020

Dat het bijwonen van een Opstellingsavond spannend is, dat hoor ik wel vaker. Sommige mensen schieten echter enorm in de weerstand. Waarom eigenlijk? vraag ik me af.

hqdefault

Speciaal voor die mensen die weerstand ervaren, heb ik een filmpje opgenomen

Want weerstand ervaren. Dat mag. Het is ook niet zo dat je altijd door de weerstand heen moet. Maar ik gun je wel iets, ik wil je graag uitnodigen. Want hoe mooi is het als je de "magic" gaat ervaren? Dat gebeurt meestal buiten je comfortzone, waar je in eerste instantie weerstand ervaart... Need I say more? 

Check de agenda voor de eerstvolgende opstellingsavond! Toch meer interesse in een 1 op 1 variant? Neem dan gerust contact met me op.

Lees & bekijk meer over systemisch werk

Meer nieuws artikelen en blogs

Als coach doe ik dagelijks nieuwe ervaringen op. Zo ontstaan pareltjes van inzichten. Die deel ik graag met je. Grasduin in de blogs die ik de afgelopen jaren schreef. Er komen nog steeds nieuwe blogs bij. Concreet aan de slag? Kijk snel in de agenda. Er zit vast een passende opstellingsavond, inspirerende lezing of uitdagende workshop voor je bij.

Boekreview: It's not your money geschreven door Tosha Silver

Lees dit bericht

Wat te doen bij PLOTSELINGE boosheid? De remedie vind je in deze blog...

Lees dit bericht

Ook wat aanscherping nodig?

Je hebt alles wat je wilt, maar toch ben je niet gelukkig. Misschien vind je het lastig om grenzen aan te geven of knopen door te hakken, voel je je minder waard dan een ander of loop je in relaties altijd tegen moeilijkheden aan. Kortom: het leven geeft je citroenen, maar het maken van limonade lukt je niet. Wil je dat verder onderzoeken? Je bent van harte welkom!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier