pablo2

Ontdek wat een Opstellingsavond inhoudt

 16/06/2022

Vaak krijg ik de vraag hoe een Opstellingsavond eruit ziet en wat er dan precies allemaal gebeurt. In een paar woorden, kort en krachtig, uitleggen wat het inhoudt dat gaat me helaas niet lukken.

Ik heb een poging gewaagd

Een goede al zeg ik het zelf, door de avond in verschillende rollen te verdelen. Die van vraaginbrenger, deelnemer, representant en begeleider. Hierdoor krijg je vast en zeker een beter beeld! 

Heb je vragen? Stuur me gerust een Whatsapp bericht via de knop rechtsonder op mijn website.

Bekijk de vier filmpjes

Meer nieuws artikelen en blogs

Als coach doe ik dagelijks nieuwe ervaringen op. Zo ontstaan pareltjes van inzichten. Die deel ik graag met je. Grasduin in de blogs die ik de afgelopen jaren schreef. Er komen nog steeds nieuwe blogs bij. Concreet aan de slag? Kijk snel in de agenda. Er zit vast een passende opstellingsavond, inspirerende lezing of uitdagende workshop voor je bij.

Wat brengt deze afwijzing mij?

Lees dit bericht

Break in the bond with mom (hechtingsproblematiek)

Lees dit bericht

Ook wat aanscherping nodig?

Je hebt alles wat je wilt, maar toch ben je niet gelukkig. Misschien vind je het lastig om grenzen aan te geven of knopen door te hakken, voel je je minder waard dan een ander of loop je in relaties altijd tegen moeilijkheden aan. Kortom: het leven geeft je citroenen, maar het maken van limonade lukt je niet. Wil je dat verder onderzoeken? Je bent van harte welkom!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier