pablo2

"Powerful stuff!"

 09/02/2022

Een review van een klant met een 1 op 1 opstelling. Haar eigen woorden lees je hier!

Ik vond het best spannend, zo’n 1e keer een opstelling doen

En hoe werkt dat dan met die poppetjes, vroeg ik me af. Hoe weet ik nu waar ik die poppetjes neer moet zetten? En wat als het bij mij niet werkt? 

Jacqueline wist me direct volledig op mijn gemak te stellen. Gewoon door wie ze is en wat ze uitstraalt. Bij haar kon ik me veilig voelen, dat was duidelijk voor me. Ze nam de tijd om mijn vraagstelling helder te krijgen, begeleidde me goed in mijn opstellingsproces en werkt vooral heel intuïtief. Maar verwacht niet dat het soft of zweverig is, de opstelling laat jou zien wat je nodig hebt en Jacqueline helpt je om tot (soms confronterende) inzichten te komen. Mijn 1e reactie: powerful stuff!! 

De opstelling bood in één beeld zoveel verheldering over de vraagstelling die ik had ingebracht. Het werkt nu nog steeds door en hierdoor lukt het mij ‘als vanzelf’ om milder naar de betreffende personen en situatie te kijken. Zoals gezegd: powerful stuff!"

Systemisch werk; meer weten? Klik hier!

Meer nieuws artikelen en blogs

Als coach doe ik dagelijks nieuwe ervaringen op. Zo ontstaan pareltjes van inzichten. Die deel ik graag met je. Grasduin in de blogs die ik de afgelopen jaren schreef. Er komen nog steeds nieuwe blogs bij. Concreet aan de slag? Kijk snel in de agenda. Er zit vast een passende opstellingsavond, inspirerende lezing of uitdagende workshop voor je bij.

Break in the bond with mom (hechtingsproblematiek)

Lees dit bericht

Wist je dat onze vroegste ervaringen een enorme impact hebben op wie we nu zijn?

Lees dit bericht

Ook wat aanscherping nodig?

Je hebt alles wat je wilt, maar toch ben je niet gelukkig. Misschien vind je het lastig om grenzen aan te geven of knopen door te hakken, voel je je minder waard dan een ander of loop je in relaties altijd tegen moeilijkheden aan. Kortom: het leven geeft je citroenen, maar het maken van limonade lukt je niet. Wil je dat verder onderzoeken? Je bent van harte welkom!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier