pablo2

Oefenconsulten PSYCH-K®

 29/09/2023

PSYCH-K® is een makkelijke manier waarop belemmerende overtuigingen getransformeerd kunnen worden -via je onderbewustzijn- naar ondersteunende overtuigingen. Ook kan PSYCH-K je helpen om stress te verminderen op bepaalde vlakken, zoals bij bepaalde personen of gebeurtenissen. Inmiddels heb ik zowel de Basis als de Advanced Workshop afgerond en ben ik op zoek naar oefenklanten. Iets voor jou?

Oefenklanten nodig om de balansen eigen te maken

Tijdens de Basis workshop leer je de meest gebruikte balansen die je kan toepassen op jezelf en anderen. Dat vind ik het mooie aan PSYCH-K®: inzetbaar voor anderen en voor mezelf. De Advanced workshop gaat veel dieper. We leerden grotere en meer uitgebreide balansen alsook een mooie balans die heet Balans voor Hechting aan het Leven. Niet voor niets dat de Advanced workshop ook een dag langer duurde dan de basis.

Wat ik nu nodig heb is oefenklanten, die graag zo'n grotere balans willen ondergaan. Aangezien ze groter en dus ingewikkelder zijn, is het voor mij des te belangrijker om deze veel te oefenen. Of je nu wel of geen ervaring met PSYCH-K® hebt, dat maakt niet uit.

Dus heb je: 

 • een thema dat je verder wil uitdiepen?
 • een situatie waar je opheldering over wenst?
 • een relatie met een persoon of groep personen die je wil onderzoeken?
 • behoefte aan meer zelfacceptatie?
 • angst voor de dood of het leven?
 • interesse in PSYCH-K® en wil je weten wat het inhoudt?


Dan ben je van harte welkom!

Investering

Aangezien ik handigheid wil opdoen in het toepassen van de nieuw-geleerde balansen vind ik het niet meer dan normaal om een aangepast tarief te rekenen. Ik reken wel een tarief omdat de balansen zeker resultaat zullen hebben.

Zoals:

 • Meer rust en ruimte
 • Meer ontspanning in het lichaam
 • Een beter gevoel


Je hebt "iets" opgeruimd en dat ervaar je. Tijdens de workshop begon ik al zaken op te merken die anders gingen. Zo had ik een balans gedaan met de overtuiging "Ik ben veilig als ik niets doe". Op de een of andere manier zocht mijn systeem steeds naar iets te doen en werd het voor mij lastiger om te ontspannen en tot rust te komen. Zo hoorde ik mezelf een paar dagen later tijdens de lunch ineens tegen iemand anders zeggen "lekker he, even zo niks doen?" en vervolgens besefte ik pas wat ik had gezegd. Vond ik mooi om te ervaren.

Als investering van jou als oefenklant vraag ik:

 • Tijd (1,5 uur)
 • Een bijdrage van € 50,- inclusief 21% btw


Mocht je hierover vragen hebben, over het oefenconsult, neem dan gerust contact met me op.

Vragen? Wil je meer info? Bel of mail me gerust!

Plan makkelijk je eigen consult in

Via het systeem van Calendly kun je makkelijk zelf je afspraak inplannen. Zie de link hieronder. Je hoeft dan alleen je naam en e-mailadres in te voeren, je kiest een datum en tijd uit. Aan het einde kun je de investering via iDeal direct betalen. De factuur ontvang je via email.

Twijfel je nog? Aarzel dan niet om je vraag te stellen, ik beantwoord ze graag. 

Boek direct een oefenconsult in

Wil je meer weten over PSYCH-K®?

Dat kan! Hieronder tref je enkele links aan naar relevante websites. Daar vind je meer info over wat het is en wat het doet. 

Plan hier je eerste PSYCH-K® afspraak in

Meer nieuws artikelen en blogs

Als coach doe ik dagelijks nieuwe ervaringen op. Zo ontstaan pareltjes van inzichten. Die deel ik graag met je. Grasduin in de blogs die ik de afgelopen jaren schreef. Er komen nog steeds nieuwe blogs bij. Concreet aan de slag? Kijk snel in de agenda. Er zit vast een passende opstellingsavond, inspirerende lezing of uitdagende workshop voor je bij.

Wat brengt deze afwijzing mij?

Lees dit bericht

Break in the bond with mom (hechtingsproblematiek)

Lees dit bericht

Ook wat aanscherping nodig?

Je hebt alles wat je wilt, maar toch ben je niet gelukkig. Misschien vind je het lastig om grenzen aan te geven of knopen door te hakken, voel je je minder waard dan een ander of loop je in relaties altijd tegen moeilijkheden aan. Kortom: het leven geeft je citroenen, maar het maken van limonade lukt je niet. Wil je dat verder onderzoeken? Je bent van harte welkom!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier