pablo2

Masterclass Stel je fysieke en/ of mentale klacht op

 01/05/2024

Wat als ... Geen geheim dat ik last heb van rusteloze benen tijdens de nacht. Niet elke nacht. Maar toch, soms irritant aanwezig. Ik kreeg de tip van mensen dat ik met mijn aandacht dan eens vol naar mijn benen moet gaan. Werd mij verteld dat het maximaal twee minuten duurt en dan wordt het minder. Ik kan het niet. Ik vind het spannend. Er zit bij mij een angst onder. Maar wat als ik deze angst kan onderzoeken met een opstelling? Wat laat zich zien? Wat zullen mijn inzichten zijn? Deze blog gaat over het opstellen van datgene dat belangrijk is behorende bij jouw fysieke en/ of mentale klacht.

Een ander voorbeeld

Ik ging laatst met iemand mee naar het ziekenhuis. Controle. Was zo gepiept, dacht ik. Lekker efficiënt, planning in mijn hand. Thuis boodschappen doen, nog wat werk afmaken... Totdat er ineens extra onderzoeken nodig bleken. 

Plannen? Weg! Beslissen: nu of later? We waren er toch, dus hup, doorpakken. De rest van de dag vloog voorbij. ️En toen dacht ik ineens aan die zin van The Beatles: "Life is what happens to you while you are busy making other plans." 

Emoties toelaten... Op het toilet, tranen. Gek genoeg: opluchting! 15 jaar geleden had ik dit puur rationeel benaderd. Nu kon ik het voelen.

Het inspireerde me...

Ons lichaam, emoties en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En wat heeft die mentale of fysieke klacht te vertellen? Wat is de rol van angst? Waarom is er op dat ene stuk minder vertrouwen? En nog meer vragen...

Tijd om dat te onderzoeken met een (familie)opstelling!

Ik heb een keer een opstelling begeleid waarbij de vraaginbrenger herstellende was van een ziekte. Echter, ze was het vertrouwen in haar lichaam kwijt en wilde weten hoe ze dat weer terug kon krijgen. Haar lijf en het vertrouwen werd opgesteld. Vertrouwen werd letterlijk ver weg gestopt... het lijf kon vertrouwen niet eens zien! Deze beginpositie van de opstelling was al zo verhelderend. 

Meld je aan voor de Masterclass

Praktische info

  • Onderdeel van het programma is altijd een (familie)opstelling.
  • Zie de Agenda voor actuele data en tijden (eerstvolgende is woensdag 15 mei 2024 van 13-17u).
  • Er is maximaal plaats voor 6 deelnemers.
  • Locatie is altijd omgeving Breda.
  • Investering: € 97,- incl. 21% btw.


Aanmelding vindt plaats via onderstaande link (Calendly). Na aanmelding ontvang je via e-mail de factuur. Na betaling is je aanmelding definitief.

Ik voel een ja en doe graag mee

Meer weten?

Bel of app me gerust. Ook kun je natuurlijk het Contactformulier op de website invullen. 

Neem gerust contact op met me

Meer nieuws artikelen en blogs

Als coach doe ik dagelijks nieuwe ervaringen op. Zo ontstaan pareltjes van inzichten. Die deel ik graag met je. Grasduin in de blogs die ik de afgelopen jaren schreef. Er komen nog steeds nieuwe blogs bij. Concreet aan de slag? Kijk snel in de agenda. Er zit vast een passende opstellingsavond, inspirerende lezing of uitdagende workshop voor je bij.

Ontdek de kracht van Compassionate Inquiry

Lees dit bericht

De ongeborenen een plek geven. Hun plek!

Lees dit bericht

Ook wat aanscherping nodig?

Je hebt alles wat je wilt, maar toch ben je niet gelukkig. Misschien vind je het lastig om grenzen aan te geven of knopen door te hakken, voel je je minder waard dan een ander of loop je in relaties altijd tegen moeilijkheden aan. Kortom: het leven geeft je citroenen, maar het maken van limonade lukt je niet. Wil je dat verder onderzoeken? Je bent van harte welkom!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier