pablo2

Speciale Opstellingsavonden in het najaar van 2022

 26/06/2022

Op 28 september en 14 december organiseert Sprankelend aan de Slag een Opstellingsavond waarbij iedereen evenveel kans heeft op het inbrengen van een vraag als een ander (net als de avond van 22 juni). Het geeft mij de gelegenheid een Opstellingsavond net iets anders te organiseren dan normaal. Ben je benieuwd naar (familie)opstellingen en wil je weten wat ze je kunnen brengen? Sluit dan aan en wie weet mag jij dan je vraag opstellen!

Een opstelling krijgen op basis van noodzaak

Tijdens de Opstellingsavonden van 28 september en 14 december a.s. voel ik wie een opstelling of eigenlijk een vraag mag neerzetten. Iedereen die aanwezig is, heeft recht op een opstelling (we hebben dus GEEN gegarandeerde opstellingen deze avond). Echter niet iedereen krijgt er eentje: ik ga voelen voor wie het die avond noodzakelijk is om zijn of haar vraag in te brengen.

Ben je niet aan de beurt? Dan zeker niet getreurd want de avond zal je zeker in je eigen thema's "raken". Is het niet als je de opstellingen observeert danwel dat je wordt gevraagd als representant. Want waarom word jij nu gevraagd? 

Blog over de eerder georganiseerde speciale Opstellingsavond

Investering & aanmelding

De investering is deze avond voor iedereen hetzelfde: 50 Euro inclusief 21% btw (bij de aanmelding staat 30 euro, je ontvangt een factuur voor 50 euro). De locatie is Gemeenschapshuis De Dobbelsteen in Princenhage. Er is ruimte voor 30 tot 40 personen.

Meld je aan voor deze speciale Opstellingsavonden!

Meer nieuws artikelen en blogs

Als coach doe ik dagelijks nieuwe ervaringen op. Zo ontstaan pareltjes van inzichten. Die deel ik graag met je. Grasduin in de blogs die ik de afgelopen jaren schreef. Er komen nog steeds nieuwe blogs bij. Concreet aan de slag? Kijk snel in de agenda. Er zit vast een passende opstellingsavond, inspirerende lezing of uitdagende workshop voor je bij.

Break in the bond with mom (hechtingsproblematiek)

Lees dit bericht

Wist je dat onze vroegste ervaringen een enorme impact hebben op wie we nu zijn?

Lees dit bericht

Ook wat aanscherping nodig?

Je hebt alles wat je wilt, maar toch ben je niet gelukkig. Misschien vind je het lastig om grenzen aan te geven of knopen door te hakken, voel je je minder waard dan een ander of loop je in relaties altijd tegen moeilijkheden aan. Kortom: het leven geeft je citroenen, maar het maken van limonade lukt je niet. Wil je dat verder onderzoeken? Je bent van harte welkom!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier