pablo2

Gratis (online) vijf-dagen-plan "Je intuïtie is dichterbij dan je denkt!"

 06/04/2020

In januari 2019 ontwikkelde ik het gratis (online) vijf-dagen-plan "Je intuïtie is dichterbij dan je denkt!". Mijn klanten wilden graag hun gevoel meer en meer ontwikkelen. Want het hoofd, de ratio deed het al goed genoeg. Een verlangen om meer naar hun gevoel te gaan. Om deze reden heb ik het plan opgesteld.

Wat is het plan precies?

Iedereen heeft intuïtie. Onze maatschappij, onze cultuur, is zeer gericht op het ontwikkelen van ons ratio. Het denken. Het weten. Het vinden. Is minder gericht op het verder ontwikkelen van je gevoel en het luisteren naar je intuïtie. Daarom lijkt het op een bepaald moment in je leven dat je deze nooit gehad hebt. Niks is minder waar! Iedereen heeft het, alleen mogen we weer leren hiernaar te luisteren. Ervaren dat je intuïtie dichterbij is dan je denkt. Dat luisteren kan op vele manieren. Het plan neemt je mee op reis naar een aantal manieren. Waarbij de ene manier meer aansluit dan de andere manier. 

Aan het einde van het plan heb je ervaren wat muziek voor je kan doen, kleur en/ of dieren. Hoe zij je helpen om even stil te staan. Dichterbij je intuitie te komen. Door middel van vijf emails, die je dagelijks ontvangt, krijg je de opdrachten thuis en kun je ze uitvoeren. Het kost je nog geen 15 minuten per dag. 

Meld je hier aan

Online plan

Waarom online? Op deze manier kan jij zelf bepalen wanneer jij de opdrachten doet. Je krijgt de mails -niet schrikken- dagelijks rond vijf uur in de ochtend. Uiteraard hoef je dan nog niet de opdrachten te doen. Sommigen zijn echter ochtendmensen en vinden het heerlijk om vroeg gelijk aan de slag te gaan! 

Wil je meer over het plan weten? Kijk dan gerust op de speciale pagina die ik heb geschreven hierover. Met reviews van mensen die het plan al hebben gevolgd. 

Lees hier meer over het plan!

Wat levert het plan op?

  • Je ervaart jouw intuïtie meer bewust
  • Je herkent met aandacht je eigen gevoel

En nog veeeeeel meer! Kijk hiervoor op de speciale pagina van het plan. 

Kijk ook gerust wat eerdere deelnemers vonden

Op termijn

Binnenkort kom ik met de introductie van een nieuwe dienst, waarin dit plan een onderdeel van is. Wees gerust, het plan blijft gratis maar is een soort van opwarmer! Ken je mensen voor wie dit plan ook interessant is? Mail ze gerust mijn website door. 

Laten we even bellen

Meer nieuws artikelen en blogs

Als coach doe ik dagelijks nieuwe ervaringen op. Zo ontstaan pareltjes van inzichten. Die deel ik graag met je. Grasduin in de blogs die ik de afgelopen jaren schreef. Er komen nog steeds nieuwe blogs bij. Concreet aan de slag? Kijk snel in de agenda. Er zit vast een passende opstellingsavond, inspirerende lezing of uitdagende workshop voor je bij.

Break in the bond with mom (hechtingsproblematiek)

Lees dit bericht

Wist je dat onze vroegste ervaringen een enorme impact hebben op wie we nu zijn?

Lees dit bericht

Ook wat aanscherping nodig?

Je hebt alles wat je wilt, maar toch ben je niet gelukkig. Misschien vind je het lastig om grenzen aan te geven of knopen door te hakken, voel je je minder waard dan een ander of loop je in relaties altijd tegen moeilijkheden aan. Kortom: het leven geeft je citroenen, maar het maken van limonade lukt je niet. Wil je dat verder onderzoeken? Je bent van harte welkom!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier