pablo2

Dagelijks een geschenk uit de natuur

 15/04/2020

Sinds een paar weken maak ik dagelijks een foto van "een geschenk uit de natuur" en plaats ik deze op social media. Heerlijk! Ik verwonder me dagelijks over de wonderen in de tuin. Ineens was het idee geboren en plaatste ik de eerste foto.

Prachtig, prachtig, prachtig is de natuur

Misschien dat het door deze bijzondere periode komt, maar ik had zelf erg behoefte aan neutrale berichtgeving. Op internet, nieuws en social media werd (en word) je voortdurend gespamd over Corona. Of je nu wilt of niet. Zowel positieve berichten ("zie deze periode als een periode van innerlijke groei") als negatieve berichten (aantal zieken, overledenen etc.). Neutrale berichten hoorde ik bijna niet.

Ik zat in onze tuin en zag hoe de natuur zich nergens van aantrok. Vogels die gaan nesten, de zon die heerlijk warm doorbreekt, dorre grassen worden groen... En het idee was geboren: ik post dagelijks een geschenk uit de natuur -uit eigen tuin- op social media. Om te inspireren, enthousiasmeren. Ik loop dagelijks een rondje en dan zie ik iets waarbij ik denk "dat is de post voor morgen". Niet een keer heb ik hard hoeven nadenken over de foto.

Heb je suggesties? Wil je reageren op de berichten? Graag! Leuk zelfs! 

Ik wens je veel vertrouwen & liefde toe.

Kijk op mijn Facebook pagina om de berichten te zien!

Meer nieuws artikelen en blogs

Als coach doe ik dagelijks nieuwe ervaringen op. Zo ontstaan pareltjes van inzichten. Die deel ik graag met je. Grasduin in de blogs die ik de afgelopen jaren schreef. Er komen nog steeds nieuwe blogs bij. Concreet aan de slag? Kijk snel in de agenda. Er zit vast een passende opstellingsavond, inspirerende lezing of uitdagende workshop voor je bij.

Break in the bond with mom (hechtingsproblematiek)

Lees dit bericht

Wist je dat onze vroegste ervaringen een enorme impact hebben op wie we nu zijn?

Lees dit bericht

Ook wat aanscherping nodig?

Je hebt alles wat je wilt, maar toch ben je niet gelukkig. Misschien vind je het lastig om grenzen aan te geven of knopen door te hakken, voel je je minder waard dan een ander of loop je in relaties altijd tegen moeilijkheden aan. Kortom: het leven geeft je citroenen, maar het maken van limonade lukt je niet. Wil je dat verder onderzoeken? Je bent van harte welkom!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier