pablo2

Doorwerken in Coronatijd

 20/08/2020

Hennie van de Kar, tekstschrijfster, besloot om een eigen interview-en-artikel-serie te schrijven naar aanleiding van de Corona crisis. Voor deze serie interviewde zij een aantal ondernemers om te vragen hoe zij doorwerkten in deze bijzondere tijd. Lees hier mijn verhaal.

Webinars en het dagelijks geschenk uit de natuur

De corona crisis zorgden voor mij voor nieuwe inzichten op zakelijk gebied. Zo organiseerde ik een experiment op het gebied van systemisch werk: een avond over de dood. 

Ook kwam ik in aanraking met webinars. Heel bijzonder om te organiseren en ook op deze manier mensen te kunnen helpen. Gewoon als ze thuis achter hun pc zitten! Twee deelnemers deelden hun ervaring op mijn website. 

  • Een deelnemer die het webinar "kennismaking met de bewustzijnsstaten" volgde
  • Josine die het webinar "intentie, meditatie & creatie" volgde

Meer weten over de webinars? Kijk dan eens in de agenda wanneer de eerstvolgende plaatsvindt! 

Tevens raakte ik meer en meer geinspireerd door de natuur. Dagelijks plaatste ik een bericht op Instagram/ Facebook over het dagelijkse geschenk uit de natuur. Benieuwd geworden? Bekijk dan eens mijn social media. Inmiddels heb ik besloten dit een jaar vol te houden. Ik weet nu wat de lente en zomer brengen. Wat doen de herfst en winter?

Lees hier het artikel

Meer nieuws artikelen en blogs

Als coach doe ik dagelijks nieuwe ervaringen op. Zo ontstaan pareltjes van inzichten. Die deel ik graag met je. Grasduin in de blogs die ik de afgelopen jaren schreef. Er komen nog steeds nieuwe blogs bij. Concreet aan de slag? Kijk snel in de agenda. Er zit vast een passende opstellingsavond, inspirerende lezing of uitdagende workshop voor je bij.

Wat brengt deze afwijzing mij?

Lees dit bericht

Break in the bond with mom (hechtingsproblematiek)

Lees dit bericht

Ook wat aanscherping nodig?

Je hebt alles wat je wilt, maar toch ben je niet gelukkig. Misschien vind je het lastig om grenzen aan te geven of knopen door te hakken, voel je je minder waard dan een ander of loop je in relaties altijd tegen moeilijkheden aan. Kortom: het leven geeft je citroenen, maar het maken van limonade lukt je niet. Wil je dat verder onderzoeken? Je bent van harte welkom!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier