pablo2

Data opstellingsavonden 2022

 04/11/2021

In 2022 gaat Sprankelend aan de Slag door met het organiseren van (laagdrempelige) avonden waarin wordt gewerkt met familieopstellingen. Systemisch werk.

Intuïtieve Opstellingsavonden van Sprankelend aan de Slag in Breda

In 2021 organiseer ik diverse intuitieve Opstellingsavonden. Laagdrempelig. Veilig. Vertrouwd. Omgeving Breda en van 19-22 uur. Zie Tarieven voor de verschillende opties & investering (staat ook op het aanmeldformulier).

De data zijn als volgt:

 • 19 januari
 • 24 februari 
 • 30 maart
 • 21 april
 • 25 mei
 • 22 juni
 • 14 juli
 • 28 september
 • 20 oktober
 • 23 november
 • 14 december
Klik hier om jezelf aan te melden

Vier opties om deel te nemen aan de Opstellingsavond

 • Als deelnemer (30 EUR excl. 21% btw);
  Je wilt graag eens een Opstellingsavond meemaken. Echter, gelijk een vraag neerzetten hoeft voor jou nog niet. Je bent nieuwsgierig naar de avond, de manier van werken en wil het eens ervaren. Dat kan! Als deelnemer aan een Opstellingsavond ben je aanwezig tijdens een Opstellingsavond. Je observeert de opstellingen en kan gevraagd worden om als representant te fungeren. Bij eventuele loting is het mogelijk dat je alsnog een vraag mag opstellen.
 • Zeker zijn van een opstelling (100 EUR excl. 21% btw);
  Je hebt een vraag, een dilemma, een conflict of je wilt je gezin van herkomst onderzoeken. Kortom, je wilt graag tijdens een Opstellingsavond een vraag opstellen. Dat kan! Als vraaginbrenger tijdens een Opstellingsavond ben je verzekerd van een opstelling. Daarnaast observeer je de andere opstellingen en kan je gevraagd worden om als representant te fungeren. Een paar dagen voor de Opstellingsavond neem ik telefonisch contact met je op om je vraag kort door te spreken.
 • Zeker zijn van een opstelling inclusief intake (195 EUR excl. 21% btw);
  Je hebt een vraag, een dilemma, een conflict of je wilt je gezin van herkomst of je team op het werk onderzoeken. Kortom, je wil graag tijdens een Opstellingsavond een vraag opstellen. Dat kan! Als vraaginbrenger tijdens een Opstellingsavond ben je verzekerd van een opstelling. Daarnaast observeer je de andere opstellingen en kan je gevraagd worden om als representant te fungeren. Voorafgaande aan de Opstellingsavond plannen we een intake in. Tijdens dit gesprek van ongeveer een uur gaan we je vraag, die je wilt opstellen, dieper onderzoeken. Soms kan het namelijk zo zijn dat je wel een idee hebt van wat je wil opstellen maar nog even samen wil finetunen. Nadat ik jouw aanmelding heb ontvangen, neem ik contact met je op om de intake in te plannen.
 • Zeker zijn van een opstelling inclusief intake en coaching achteraf (250 EUR excl. 21% btw);
  Je hebt een vraag, een dilemma, een conflict of je wilt je huidige relatie onderzoeken. Kortom, je wil graag tijdens een Opstellingsavond een vraag opstellen. Dat kan! Als vraaginbrenger tijdens een Opstellingsavond ben je verzekerd van een opstelling. Daarnaast observeer je de andere opstellingen en kan je gevraagd worden om als representant te fungeren. De intake vindt voorafgaande aan de Opstellingsavond plaats (1 uur). De coaching erna (1,5 uur). Het is voor deze afspraak niet de intentie om de opstelling te evalueren danwel te analyseren. Wel gaan we kijken naar de opgedane inzichten en wat de volgende stap is in jouw ontwikkeling. Nadat ik jouw aanmelding heb ontvangen, neem ik contact met je op om de intake en de coachingsafspraak in te plannen.

Meer nieuws artikelen en blogs

Als coach doe ik dagelijks nieuwe ervaringen op. Zo ontstaan pareltjes van inzichten. Die deel ik graag met je. Grasduin in de blogs die ik de afgelopen jaren schreef. Er komen nog steeds nieuwe blogs bij. Concreet aan de slag? Kijk snel in de agenda. Er zit vast een passende opstellingsavond, inspirerende lezing of uitdagende workshop voor je bij.

Break in the bond with mom (hechtingsproblematiek)

Lees dit bericht

Wist je dat onze vroegste ervaringen een enorme impact hebben op wie we nu zijn?

Lees dit bericht

Ook wat aanscherping nodig?

Je hebt alles wat je wilt, maar toch ben je niet gelukkig. Misschien vind je het lastig om grenzen aan te geven of knopen door te hakken, voel je je minder waard dan een ander of loop je in relaties altijd tegen moeilijkheden aan. Kortom: het leven geeft je citroenen, maar het maken van limonade lukt je niet. Wil je dat verder onderzoeken? Je bent van harte welkom!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier