Nog meer over mij en Sprankelend aan de Slag

Mijn coachingspraktijk Sprankelend aan de Slag bestaat sinds 11 november 2013, maar eigenlijk doe ik al een groot deel van mijn leven de dingen op basis van mijn intuïtie. Iets dat we allemaal in ons hebben, maar waar we niet altijd naar luisteren. Ook jij kunt leren luisteren naar je intuïtie!

Mijn coachingspraktijk Sprankelend aan de Slag

Is te vinden aan de Liesboslaan in Breda. Ik hoor vaak van mijn mensen die mijn praktijk bezoeken dat ze het een fijne plek vinden. De praktijk ligt in het huis waar ik samenwoon met mijn vriend Jaco en onze zoon Luuk. Regelmatig komen ook de andere twee kinderen van Jaco over de vloer. Gezellig vind ik dat.

Laten we even bellen

Ik kom zelf uit een groot gezin met vijf kinderen

Ik heb twee zussen en twee broers. Mijn ouders zijn de liefste mensen ter wereld. Makkelijk hadden ze het niet. Ik noem de oorlog en de Watersnoodramp. Ze hebben ons zo opgevoed dat we onszelf kunnen reden. Eén van mijn broers is in de buik van mijn moeder overleden. Bij hoeveel maanden precies weten we niet. Thuis werd er nauwelijks over gesproken. Mede door het systemisch werken, ben ik gaan voelen dat ook deze broer bij mijn leven hoort. Ik heb hem een naam gegeven, Sjaak. Ik mis hem.