Familieopstellingen Rotterdam

Ben je benieuwd naar familieopstellingen vlakbij Rotterdam? Twijfel niet langer! Luister naar je intuïtie. Meld je direct aan bij Sprankelend aan de Slag. Wij helpen je graag om echt met je intuïtie aan de slag te gaan door middel van systemisch werk.

Je eerste familieopstelling?

Tijdens een familieopstelling nabij Rotterdam kom je met een groep mensen bijeen in Breda bij Sprankelend aan de Slag waarbij een gedeelte van de deelnemers een vraag heeft. Daarnaast is een deel van de groep representant, die nodig is voor jouw opstelling. Aan de hand van jouw opstellingsvraag worden de representanten gekozen. Tijdens de opstelling zie je dat de representanten zich gaan gedragen als de persoon of het onderwerp waarvoor ze zijn ingezet, zonder iets te weten van de persoon met de vraagstelling. Heel bijzonder! Wil je dit nu ook meemaken? Schrijf je dan direct in of bekijk de data van de opstellingsavonden voor 2023.

Bekijk hier de data van de Opstellingsavonden

Deelname opstelling nabij Rotterdam

Ben je op zoek naar inzicht in jouw levensvraagstukken? Neem dan deel aan een familieopstelling nabij Rotterdam. Je kunt terecht met vragen over je privéleven zowel als zakelijk. Geen een vraag vinden wij te gek! Wil je echt met je gevoel aan de slag in plaats van je ratio? Dan helpen familieopstellingen je met het luisteren naar je eigen gevoel.

Dit haal jij er uit:

  • Luisteren naar je gevoel en intuïtie
  • Inzicht in jouw patronen
  • Begrip voor je verleden
  • Inzicht in je onderbewuste zelf
  • Bevestiging van gemaakte keuzes
  • Motivatie om bepaalde keuze te maken

Anderen over familieopstellingen

"Ik prijs me gelukkig dat ik representant bij Jacqueline mag zijn. Heb nu een aantal keer een opstellingsavond bij Jacqueline mogen meemaken. Wat maakt dat ik me gelukkig prijs? In de eerste plaats weet Jacqueline een veilige sfeer te creëren. Er worden serieuze onderwerpen besproken, maar de humor ontbreekt zeker niet! Van tevoren worden er duidelijke afspraken gemaakt. Onder andere over dat als je een rol krijgt toebedeeld maar hij voor jou niet goed voelt, je deze rol kan weigeren zonder hierbij uitleg te hoeven geven. Verder is het zeer belangrijk dat alles wat er tijdens een avond besproken wordt, ook daar blijft. Knap hoe Jacqueline de inbrengers hun eigen proces laat doorlopen op hun eigen tempo. Worstel je met een vraagstuk en is vooral je hoofd hierin tot nu toe leidend, stel je vraag dan eens op bij Jacqueline en luister naar wat je gevoel erover vertelt!"

Nathalie, vaste representant bij de Opstellingsavonden, 2020

Reserveer nu jouw plek

Jouw keuzes zijn jouw verantwoordelijkheid. Via systemisch werk helpen we je om te kiezen. Bij Sprankelend aan de Slag werken we concreet en oplossingsgericht. Wil je deelnemen aan familieopstellingen nabij Rotterdam? Meld je dan hier aan en keer weer terug naar je intuïtie!

Klik hier om je aan te melden als deelnemer of vraaginbrenger

Ook wat aanscherping nodig?

Plezier hebben in je leven en zelf de verantwoordelijkheid durven nemen? Doe er wat mee. Dat geeft je energie. Dan kun je weer sprankelend het leven door.

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier