Familieopstellingen in Breda

Ben je benieuwd naar familieopstellingen in Breda? Twijfel niet langer! Je eerste gevoel is vaak goed, luister naar je intuïtie. Meld je hier direct aan bij Sprankelend aan de Slag. Wij helpen je graag om echt met je gevoel aan de slag te gaan door middel van systemisch werk.

Hoe werkt een familieopstelling?

Tijdens een familieopstelling in Breda kom je met een groep mensen samen waarbij een gedeelte van de deelnemers een opstellingsvraag heeft. Daarnaast is er een deel van de groep representanten die nodig zijn voor jouw opstelling. Dit wordt aan de hand van jouw opstellingsvraag geselecteerd. Er ontstaat een soort van levend schouwspel dat identiek is aan de realiteit.

Tijdens de opstelling zie je dat de representanten zich gaan gedragen als de persoon waarvoor ze zijn ingezet, zonder iets te weten van de persoon met de vraagstelling. Super bijzonder!

Deelnemen aan een familieopstelling; bekijk hier de data!

Deelnemen aan een familieopstelling in Breda

Deelnemen aan een familieopstelling in Breda zorgt voor inzicht in jouw levensvraagstukken. Geen een vraag is te gek, zowel privé als zakelijk. Ook als je echt met je gevoel aan de slag wilt in plaats van je ratio. Familieopstellingen helpen je met het luisteren naar je gevoel.

Bijzondere resultaten

  • Leer luisteren naar je gevoel en intuïtie
  • Meer inzicht in jouw patronen
  • Krijg begrip voor je verleden
  • Inzicht in je onderbewuste zelf
  • Bevestiging van gemaakte keuze
  • Stimulans om bepaalde keuze te maken

Anderen over familieopstellingen

"Ik prijs me gelukkig dat ik representant bij Jacqueline mag zijn. Heb nu een aantal keer een opstellingsavond bij Jacqueline mogen meemaken. Wat maakt dat ik me gelukkig prijs? In de eerste plaats weet Jacqueline een veilige sfeer te creëren. Er worden serieuze onderwerpen besproken, maar de humor ontbreekt zeker niet! Van tevoren worden er duidelijke afspraken gemaakt. Onder andere over dat als je een rol krijgt toebedeeld maar hij voor jou niet goed voelt, je deze rol kan weigeren zonder hierbij uitleg te hoeven geven. Verder is het zeer belangrijk dat alles wat er tijdens een avond besproken wordt, ook daar blijft. Knap hoe Jacqueline de inbrengers hun eigen proces laat doorlopen op hun eigen tempo. Worstel je met een vraagstuk en is vooral je hoofd hierin tot nu toe leidend, stel je vraag dan eens op bij Jacqueline en luister naar wat je gevoel erover vertelt!"

Nathalie, vaste representant bij de Opstellingsavonden, 2020

Reserveer je plek

Wil je deelnemen aan familieopstellingen in Breda? Meld je dan hier aan en ervaar het!

Meld je hier aan voor de Opstellingsavonden

Ook wat aanscherping nodig?

Plezier hebben in je leven en zelf de verantwoordelijkheid durven nemen? Doe er wat mee. Dat geeft je energie. Dan kun je weer sprankelend het leven door.

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier