Energetisch werk in Breda

Wil je graag in korte tijd helder inzicht krijgen over grote of kleine levensvragen? Energetisch werk kan je hierbij helpen. Sprankelend aan de Slag werkt als energetische therapeut in Breda en helpt je sneller en makkelijker keuzes te maken door jou terug naar je intuïtie te brengen. Meer weten of direct een afspraak maken? Neem contact op via onderstaande button.

Hoe werkt energetische therapie?

Je loopt waarschijnlijk al een tijd rond met een belangrijke vraag in je hoofd, maar je twijfelt. Energetische therapie in Breda geeft in korte tijd inzicht. Doordat onze energetische therapeut jouw energie aanvoelt geeft ze jou direct de inzichten die ze voelt en doorkrijgt van het energieveld. Zo krijg jij een helder inzicht en antwoord op jouw vragen.

Boek hier je sessie

Mijn aanpak: energielezing

Tijdens een energetische lezing wordt er gecommuniceerd van ziel tot ziel, met energie. Tijdens het energetisch werk werken we met kleuren, kaarten en voorwerpen zoals schelpen, stenen of lintjes. Doordat de energetisch therapeut haar energie op jou afstemt, maakt zij jou meer bewust van jouw onbewuste.

Hoe ziet een energetische lezing eruit?

Het resultaat van energetische therapie

Energetische therapie in Breda is voor jou achterover leunen en aanhoren maar ook vooraf een concrete vraag stellen is van belang!

Afhankelijk van je vraag kunnen dit de resultaten zijn:

  • Meer inzicht in de thema’s waarmee je worstelt
  • Bewustwording van het onderbewuste
  • Inzicht in je potentie en kwaliteiten/ talenten
  • Handvaten om te bepalen waar je wel energie in moet steken

Reserveer nu jouw plek

Wil je meer informatie over energetische therapie in Breda? Of ben je al zeker van je zaak? Neem dan contact op met de energetisch therapeut van Sprankelend aan de Slag via onderstaande button. We voorzien je graag van voldoende informatie over de therapie sessies.

Maak een afspraak