Energetisch werk bij Sprankelend aan de Slag

Een energetische coaching geeft je in korte tijd helder inzicht. Bijvoorbeeld als je twijfelt over een te maken keuze. Of dit nu werk, relaties, geld, je thuis of je gezondheid betreft. Een energetisch therapeut kan je hierbij helpen.

Concreet aan de slag met energie

Loop je rond met een concrete vraag? Weet je het antwoord eigenlijk al, maar twijfel je toch nog? Een energetische sessie geeft je in zeer korte tijd inzicht. Al in een half uur kom ik met jou tot de kern door mijn energie goed op je af te stemmen. Ik deel direct met jou de inzichten die ik voel en doorkrijg. Als je rationeel bent ingesteld, lijkt energetisch werken misschien hocus pocus, maar niets is zo concreet als energetisch werken. Het is aan jou wat je met de inzichten doet, want ook hier geldt, je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen proces en de stappen die je zet.

Wat is je vraag?

Geen een vraag is te gek voor een energetisch therapeut. Vragen kunnen liggen op het gebied van werk, je thuissituatie, geld, je gezondheid en de relaties die je momenteel hebt en onderhoudt. 

Soms is je vraag meer zakelijk ingestoken, soms wat meer privé. We hebben diverse rollen in het leven, maar als mens zijn we één. Dus kom jij met een werkvraag naar een energetische coaching, dan kan het zomaar zijn dat je privésituatie toch een rol speelt. En andersom. Ik kan als energetisch therapeut je helpen met jouw vraagstuk!

"De energielezing van jou gisteren vond ik een ontroerende en ontzettend fijne ervaring. Het was een cadeau van mijzelf voor mijn verjaardag. Ik voelde mij achteraf emotioneel moe, alsof ik veel aan het huilen was geweest, maar ik had niet gehuild. Het deed stof van binnen opwaaien bij mij. Ik ga mijn verdriet omarmen. Bedankt voor jouw liefdevolle aandacht!"

Plan hier je afspraak in! Kies voor 30 of 60 minuten

Vormen van energetisch werk

  • Energielezing. Gedurende een half uur "lees" ik jouw energie. Lees deze blog voor vragen die je kunt stellen tijdens een energielezing. 
  • Gezinsreading. Gedurende twee uur observeer, lees, neem ik de energie waar in jouw/ jullie eigen omgeving. Waarbij alle gezinsleden aanwezig zijn en hun eigen "ding" doen. Ik schrijf alle zaken op die ik waarneem, stel af en toe vragen. Aan het einde vertel ik mijn bevindingen aan de ouders/ verzorgers en geef ik hen tips & adviezen om zaken te veranderen. Ik schreef eerder een blog over mijn ervaring met een bijzonder gezin. 
  • Huiskameravond. Kom gezellig met vrienden, vriendinnen, collega's of familie langs en beurtelings krijgen jullie van mij een energielezing. Dit kan gebeuren aan de hand van voorwerpen (bijvoorbeeld een sieraad) of bloemen. Minimaal vier personen en maximaal zes.


Tarieven vind je hier.

Het resultaat van energetisch werk

Energetisch werk is voor mijn klanten achterover leunen en aanhoren. Dit in tegenstelling tot coaching. Afhankelijk van je vraag kunnen dit de resultaten zijn:

  • Meer inzicht in de thema’s waarmee je worstelt
  • Bewustwording van het onderbewuste
  • Inzicht in je potentie en kwaliteiten/ talenten
  • Handvaten om te bepalen waar je wel energie in moet steken

Anderen over energetisch coachen bij Sprankelend aan de Slag

“Jacqueline heeft bij mij een reading gedaan. Het was mijn eerste ervaring daarmee en ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten. ‘Ervaar het gewoon maar’ zei Jacqueline. Mijn thema is dat ik me nogal snel druk maak over allerlei zaken en graag controle wil uitoefenen op het verloop. Ik heb de wens om iets meer met de golven mee te bewegen. Dat vraagstuk legde ik aan Jacqueline voor. Vervolgens stemde ze op mij af en deelde ze de inzichten die zij doorkreeg. Zij noemt het communicatie van ziel tot ziel. Ik vind het ongekend dat zij in zo’n korte tijd precies wist te benoemen wat mij regelmatig in de weg zit. Door deze manier van werken kom je snel tot de kern. Uiteraard is het nu aan mij wat ik verder met deze inzichten doe. Ik merk dat ik in de eerste weken na deze energetische sessie mij er meer van bewust ben als mijn energie alleen meer in mijn hoofd zit en nauwelijks in de rest van mijn lijf. Het is een uitnodiging om wat meer te ervaren. Ik heb daar een handig foefje voor bedacht. Ik denk dan, ‘Wat meer in de billenstand, Hennie, in plaats van in de hoofdstand.’”

Hennie, november 2019

Geen hocus pocus, wel concreet. Plan hier je afspraak in

Relevante links

  • Voorbeelden van vragen die je kunt stellen (zie blog)
  • Wat is de aanpak bij energetische coaching (zie blog)
  • De kunst van het afstemmen (zie blog)

Ook wat aanscherping nodig?

Plezier hebben in je leven en zelf de verantwoordelijkheid durven nemen? Doe er wat mee. Dat geeft je energie. Dan kun je weer sprankelend het leven door.

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier