Online training Hak de knoop door!

Voor vrouwen die hulp nodig hebben bij het maken van keuzes. Van besluiteloos naar besluitvaardig. Zodat je keuzes maakt op basis van je intuÏtie en je weer doortastend verder kunt!

Ben jij die twijfelkont die zelf geen enkele beslissing durft te nemen?

Of de keuzes nu groot of klein zijn, de hele dag door moet je keuzes maken. En als dat proces van keuzes maken, knopen doorhakken, besluiten nemen je nu makkelijk afgaat, dan is er niks aan de hand. Vaak gaat dat proces echter stroperig en voelt het als een worsteling. Bijvoorbeeld doordat je merkt dat je echt alles met iedereen moet afstemmen. "Wat vind jij?" Je partner, vrienden, familie. Waarbij je vaak kiest voor hetgeen de ander heeft gekozen. Maar past die keuze wel bij jou? 

Ook ben je bang om een verkeerde keuze te maken. Want wat als de keuze vervelende gevolgen heeft voor geld (inkomen), je relatie, de zaken thuis, je werk of gezondheid? Met deze consequenties wil je niet worden geconfronteerd. Je besluit moet gelijk perfect zijn! 

Je merkt ook dat je aan het zuchten bent. Het is een last om dat besluit te nemen. Je neemt hem daardoor op het allerlaatste moment met als gevolg veel druk & stress. Of je wacht net te lang en dan maakt een ander die keuze voor je. Bijvoorbeeld als de insluittermijn voor een opleiding is verstreken.

Met als gevolg...

 • Dat je kleine dingen niet van grote kan onderscheiden. 
 • Dat je piekert, ’s nachts wakker ligt, want je ervaart stress en druk. 
 • Dat je achteraf twijfelt over het besluit dat je hebt genomen, dat ook weer zorgt voor stress.
 • Dat je het nemen van het besluit te lang uitstelt, waardoor je onder druk een keuze moet maken.
 • Dat je een keuze maakt gebaseerd op wat goed is voor de ander (en niet perse voor jezelf).
 • Dat je overwelmd wordt. Het te nemen besluit voelt te groot, beheerst je leven.

Hulpmiddel bij het doorhakken van knopen!

Om deze redenen heb ik de online training Hak de knoop door! ontwikkeld. Om mensen een tool te geven waarmee ze op basis van hun gevoel, hun intuïtie knopen kunnen doorhakken! 

Ikzelf gebruikte altijd een voor- en nadelenlijstje als ik een belangrijke beslissing te nemen had. Om vervolgens tot de conclusie te komen dat ik toch iets anders koos dan uit dat lijstje kwam. We denken dat we keuzes maken met ons hoofd, onze ratio. Maar feitelijk hebben we allang een keuze gemaakt, met ons lijf in combinatie met ons gevoel. Deze training helpt je om verder af te zakken naar je lijf en je gevoel zodat je op dat vlak leert knopen doorhakken. 

In de training ga je stap voor stap -via het ratio- keuzes maken met je gevoel. Elke les helpt je om uiteindelijk de keuze te maken op basis van je gevoel door middel van de (familie)opstelling die je zelf hebt neergezet. Hoe cool is dat! En je dus op gevoel een besluit hebt genomen! Daarna gaat de laatste les in op de acties die moeten worden genomen. Vaak denken we dat het alleen een keuze maken is. Niets minder dan dat! Je hebt ook nog acties uit te voeren. 

Het resultaat van de training

Droom jij ook zo van...

 • onafhankelijk zijn, dat je zelf je keuzes maakt en daar niemand anders bij nodig hebt? 
 • achter de keuze staan en zo nee, de vrijheid voelen deze aan te passen?
 • keuzes maken zonder ellenlange voor- en nadelenlijstjes op te stellen? 
 • besluiten nemen, in alle rust & ruimte (zonder stress & druk), en de uitkomst volledig kunnen vertrouwen?


Meld je dan snel aan voor deze online training want de training begeleidt je stap voor stap in het doorhakken van de knoop. Ook al voelt het soms aan dat er geen keuze is, weet dan, dat je altijd een keuze hebt! En de training helpt je daarbij, want je neemt hierdoor weer de regie over je leven in eigen handen. Jij neemt verantwoordelijkheid voor je eigen leven! De training helpt je om dichterbij je gevoel, je intuitie te komen. En niemand kan daar aan tornen: besluiten die zijn genomen op gevoel, zijn standvastig en doortastend!

Wat krijg je als je je aanmeldt op de Academy?

De investering voor de Hak de knoop door! training bedraagt 17 EUR exclusief 21% btw. In vijf stappen ga je van besluiteloos naar besluitvaardig! Voor dit bedrag krijg je het volgende: 

 • Een online training met een welkomstpagina en vijf lessen
 • Elke les, ook de welkomstpagina, heeft een video waarmee de les wordt toegelicht
 • Elke les, ook de welkomstpagina, heeft een of meerdere werkboeken waarin je de opdrachten kunt verwerken
 • Een van de opdrachten is een geleide meditatie die je zo vaak als je wilt, kunt beluisteren
 • In les drie en vier ga je daadwerkelijk met je gevoel en het besluit aan de slag.
 • In de laatste les ga je dieper in op de acties die je te doen hebt, nadag je het besluit hebt genomen.

Hiermee neem je niet alleen op basis van je gevoel het besluit maar neem je ook gelijk de benodigde acties om te komen tot het gewenste (eind)doel! Want vaak is het nemen van het besluit het begin! 

Daarnaast krijg je ook toegang tot de besloten Facebookgroep Word een intuitie tijger. Wil je iets delen, heb je een vraag, wil je anderen helpen: dit kan allemaal in de Facebookgroep met alle andere deelnemers van de training! 

Podcast Hak de knoop door!

In het kader van knopen doorhakken, deel ik via deze podcast twee ervaringen van mij hoe lastig het soms ook is om een besluit te nemen.

Luister hier naar de podcast over "knopen doorhakken"

Heb je nog vragen?

Heb je -als je deze tekst leest- het gevoel dat ik jou beschrijf en dat jij mag leren om keuzes te maken op basis van je gevoel? Dan is de online training Hak de knoop door! zeker iets voor jou. De investering van deze online training is 17 EUR (exclusief 21% btw). Nadat je klikt op de link hieronder kom je direct in de registratie pagina terecht. Na al je gegevens te hebben ingevuld, betaald, heb je direct toegang tot de online training en alle werkboeken!

Twijfel je nog en wil je eerst nog wat vragen stellen? Dat kan ook! Gebruik hiervoor de Whatsapp-knop rechtsonderin de website en we kunnen via de app met elkaar chatten. Wil je me liever bellen (06-115 110 90) of mailen, dat is natuurlijk ook mogelijk. 

Bestel hier de online training

OOK WAT AANSCHERPING NODIG?

Meteen aan de slag? Start dan met de online training "Word een intuïtie tijger". Waarbij je ontdekt dat je intuïtie altijd bij je is en dat je alleen hoeft te (leren) luisteren. Met elke dag een e-mail waarin kleine oefeningen staan.

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier