pablo2

Blog: Oefenklanten? Wat bezielt me?!?!

 08/01/2017

Naast coaching houd ik me daarnaast bezig met een opleiding inzake energie lezen en contact maken met overeden dierbaren. En daarvoor heb ik nog meer oefenklanten nodig! Wie staat hiervoor open?

Op de dag na Sinterklaas plaatste ik op mijn website een nieuwsbericht. Dat ik op zoek ben naar oefenklanten. Met niet teveel tekst in het bericht zelf. Maar met een link naar een poster met meer informatie. Zoals wat ik wil oefenen, wat het de oefenklant kost (niks, alleen tijd) en wat het de oefenklant oplevert. 

Niet teveel tekst? 
Nee, niet teveel tekst. Want in mijn beleving worden de woorden “mediumschap” en “energie lezen” nog vaak als zweverig en vaag ervaren. Zie ook mijn blog dat ik schreef over spiritualiteit. En om te voorkomen dat mensen al bij het nieuwsbericht afhaken, in plaats van geprikkeld worden, bleef ik een beetje vaag in mijn taalgebruik (terwijl ik daar zelf helemaal niet van ben). En hoopte ik dat mensen toch zouden doorklikken naar de poster

Wat schetst mijn verbazing?!?
We zijn nu ruim een maand verder en ik heb al meer dan 10 afspraken met oefenklanten in mijn agenda voor januari staan! Wat! Op het moment dat ik mijn mond open doe, resulteert dat bijna direct in een nieuwe oefenklant. Mensen vinden het intrigerend, ook spannend, maar gaan ervoor en plannen gelijk een uur met me in. 

Dit heb ik eerder niet zo mogen ervaren. Ben enorm dankbaar. Voor deze kans om verder te leren! Het mediumschap en psychometrie (energie lezen) toe te passen in een 1-op-1 afspraak met een klant. 

Eerder in 2016…
Was ik zo aan het worstelen en in de war door de cursus die ik in september 2015 ben gestart. Ik wist “hier wil ik wat mee”. Ik wist “ik kan dit niet loslaten”. Ik wist “ik heb dit omarmd”. Maar in welke vorm? Geen flauw benul.

En daarin allerlei goedbedoelde adviezen krijgen:

  • Proef maar eerst van alles. Kijk maar eens goed rond.
  • Wacht nog maar even af; de vorm is niet belangrijk. Je bent zo aan het worstelen in je ontwikkeling. Geef het even rust.
  • Ga je nog een opleiding doen? Waarom? Heb je niet nodig hoor.
  • Ga maar gewoon doen, waarom niet? Zo ontdek je wat bij je past en wat niet.


En die laatste is me bijgebleven. Onbewust. Want op een gegeven moment heb ik het gewoon gedaan. De oproep op mijn website gezet. Onder Nieuws weliswaar (en niet prominent aanwezig). Maar vervolgens ook in mijn Nieuwsbrief. Waarop ik een paar reacties ontving. En tijdens gesprekken met mensen (netwerkgesprekken, klanten, vrienden, familie). 

En merk dat ik toe ben aan een volgende stap. 
Wat is die stap dan? Nog meer oefenklanten! Want ik ben super content met de oefenklanten die ik heb. Maar ik heb er meer nodig. En wil de energie voelen als de oefenklant tegenover me zit. Gun het ze om inzicht te krijgen in hun eigen situatie en ook handvaten te geven. Of welke kwaliteiten/ talenten ze meer mogen inzetten. Maar vooral ook om de ontroering te zien, de geraaktheid in hun ogen als ze (weer) contact mogen ervaren met hun overleden dierbaren. Ik weet uit ervaring hoe mooi dat is en wat voor mooie helende boodschappen ze kunnen geven. 

Dat gun ik iedereen. Jou ook! Bel (M 06-115 110 90) of mail je me? 

Wat me bezielt? 
Het voelt als thuiskomen… dat ik op het goede pad ben. Dat ik nog niet precies weet of ik nu linksaf of rechtsaf moet gaan. Maar dat ook niet uitmaakt. Het is mijn pad, mijn zielspad. Dat bezielt me.

Meer nieuws artikelen en blogs

Als coach doe ik dagelijks nieuwe ervaringen op. Zo ontstaan pareltjes van inzichten. Die deel ik graag met je. Grasduin in de blogs die ik de afgelopen jaren schreef. Er komen nog steeds nieuwe blogs bij. Concreet aan de slag? Kijk snel in de agenda. Er zit vast een passende opstellingsavond, inspirerende lezing of uitdagende workshop voor je bij.

Break in the bond with mom (hechtingsproblematiek)

Lees dit bericht

Wist je dat onze vroegste ervaringen een enorme impact hebben op wie we nu zijn?

Lees dit bericht

Ook wat aanscherping nodig?

Je hebt alles wat je wilt, maar toch ben je niet gelukkig. Misschien vind je het lastig om grenzen aan te geven of knopen door te hakken, voel je je minder waard dan een ander of loop je in relaties altijd tegen moeilijkheden aan. Kortom: het leven geeft je citroenen, maar het maken van limonade lukt je niet. Wil je dat verder onderzoeken? Je bent van harte welkom!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier