pablo2

Blog: This too shall pass

 10/04/2020

Ik weet het even niet meer....

Ik weet het even niet meer

Ik durf het bijna niet te posten. Zeker niet online. Op zakelijke netwerken. Waar de ene positieve post na de andere post verschijnt. Hoe we ons allemaal sterk houden! Hoe we door gaan! Soms ook niet natuurlijk...

Maar ik weet het even niet meer.

Moet ik nu als een gek een online dienst gaan ontwikkelen? Moet ik onthaasten? Zal ik in of aan mijn bedrijf werken? Ik blijf dan nog steken bij het "in" en "aan": wat is het verschil ook alweer???

Ik weet het even niet meer.

Waar krijg ik ook alweer energie van? Waar word ik blij van? Ik vind veel, ik denk veel, ik denk er veel van te weten. Maar eigenlijk, weet ik het gewoon even niet meer.

Mijn hoofd maakt overuren. Dat weet ik wel!

Tijdens het mediteren gaat het denken gewoon door. Ik weet het. Soms kan ik me nog meer ontspannen, soms stop ik maar. Ook dan ben ik blij: want ik heb even gemediteerd. #justdidit

Ik voel ook veel, dat ook!

Gelukkig maar... want dat helpt me. Ik voel schuld. Schaamte. Want? Mag ik dit wel delen? Het moet toch goed met ons gaan? Ook liefde. Als mijn kleine Luuk van zes jaar zijn hoofd tegen me aan legt en ik tegen hem zeg "ik hou van warme knuffels". En ik een nog dikkere knuffel krijg. 

This too shall pass

Ook dit gaat voorbij...

Het universum is precies zoals het moet zijn.

Hier & nu.

 

Vertrouwen & liefde!

Meer nieuws artikelen en blogs

Als coach doe ik dagelijks nieuwe ervaringen op. Zo ontstaan pareltjes van inzichten. Die deel ik graag met je. Grasduin in de blogs die ik de afgelopen jaren schreef. Er komen nog steeds nieuwe blogs bij. Concreet aan de slag? Kijk snel in de agenda. Er zit vast een passende opstellingsavond, inspirerende lezing of uitdagende workshop voor je bij.

Break in the bond with mom (hechtingsproblematiek)

Lees dit bericht

Wist je dat onze vroegste ervaringen een enorme impact hebben op wie we nu zijn?

Lees dit bericht

Ook wat aanscherping nodig?

Je hebt alles wat je wilt, maar toch ben je niet gelukkig. Misschien vind je het lastig om grenzen aan te geven of knopen door te hakken, voel je je minder waard dan een ander of loop je in relaties altijd tegen moeilijkheden aan. Kortom: het leven geeft je citroenen, maar het maken van limonade lukt je niet. Wil je dat verder onderzoeken? Je bent van harte welkom!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier