pablo2

Inspiratie: Beluister de podcast "Een systemische kijk op samengestelde gezinnen"

 14/02/2023

Eind juni ga ik als representant naar een Opstellingendag die door Kitty Talsma wordt begeleid. Zij begeleidt met name vraaginbrengers die vragen willen inbrengen over het samengestelde gezin waarin ze wonen of gewoond hebben. En wat dat voor hen betekent.

Noem het "samengestelde systemen" in plaats van "samengesteld gezin"

In deze podcast wordt Kitty geïnterviewd over haar werk en vertelt ze over het kerngezin en de samengestelde systemen in een samengesteld gezin. Erg boeiend. Ook confronterend, want het is echt anders als bij een kerngezin (bestaande uit papa, mama en de kinderen).

Het sprak mij persoonlijk erg aan, ik woon ook in een samengesteld gezin, en kan niet wachten om eind juni de Opstellingendag bij te wonen.

Beluister hier de podcast met gast Kitty Talsma over samengestelde (familie)systemen

Meer nieuws artikelen en blogs

Als coach doe ik dagelijks nieuwe ervaringen op. Zo ontstaan pareltjes van inzichten. Die deel ik graag met je. Grasduin in de blogs die ik de afgelopen jaren schreef. Er komen nog steeds nieuwe blogs bij. Concreet aan de slag? Kijk snel in de agenda. Er zit vast een passende opstellingsavond, inspirerende lezing of uitdagende workshop voor je bij.

Wat brengt deze afwijzing mij?

Lees dit bericht

Break in the bond with mom (hechtingsproblematiek)

Lees dit bericht

Ook wat aanscherping nodig?

Je hebt alles wat je wilt, maar toch ben je niet gelukkig. Misschien vind je het lastig om grenzen aan te geven of knopen door te hakken, voel je je minder waard dan een ander of loop je in relaties altijd tegen moeilijkheden aan. Kortom: het leven geeft je citroenen, maar het maken van limonade lukt je niet. Wil je dat verder onderzoeken? Je bent van harte welkom!

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier