Agenda 2023

Het programma van Sprankelend aan de Slag voor 2023 is grotendeels bekend. Op hoofdlijnen. Hieronder vind je een opsomming van de activiteiten in 2023. Heb je hier vragen over? Stel ze me gerust via het Contactformulier.

Opstellingsavonden

Maandelijks een Opstellingsavond:

  • 4 oktober (vraaginbrengers VOL, deelnemers nog welkom)
  • 23 november
  • 13 december


Per avond is er ruimte voor drie of vier vraaginbrengers.
Wil je weten wat de opties met bijbehorende investering
zijn? Klik dan in het Menu op Tarieven of lees hieronder verder.

Opties: 

  • Deelnemer. Investering: € 50,-. Je wilt graag eens een Opstellingsavond meemaken. Echter, gelijk een vraag neerzetten hoeft voor jou nog niet. Je bent nieuwsgierig naar de avond, de manier van werken en wil het eens ervaren. Dat kan! Als deelnemer aan een Opstellingsavond ben je aanwezig tijdens een Opstellingsavond. Je observeert de opstellingen en kan gevraagd worden om als representant te fungeren. Bij eventuele loting is het mogelijk dat je alsnog een vraag mag opstellen. 

  • Vraaginbrenger/ traditionele opstelling. Investering: € 125,-. Je hebt een vraag, een dilemma, een conflict of je wilt je gezin (van herkomst) onderzoeken. Kortom, je wilt graag tijdens een Opstellingsavond een vraag opstellen. Dat kan! Als vraaginbrenger tijdens een Opstellingsavond ben je verzekerd van een opstelling. Daarnaast observeer je de andere opstellingen en kan je gevraagd worden om als representant te fungeren. Wil je na de opstelling nog 1,5 uur coaching ontvangen, dan is de investering € 305,-. 

  • Vraaginbrenger/ muziekopstelling. Investering: € 97,-. Een muziekopstelling gaat over dat muziekstuk dat je raakt en het gaat over jouw verlangen. Wat is nu jouw grootste verlangen? Deze twee zaken zijn de basis van een muziekopstelling. Tijdens een Opstellingsavond kun je ervoor kiezen om een muziekopstelling neer te zetten. De opstelling daagt en nodigt je uit, op een liefdevolle manier, om te experimenteren. Het geeft je inzichten over je verlangen: wat je afremt danwel wat je juist mag inzetten!

 

Meld je aan voor de Opstellingsavonden van dit jaar !

BEACH-retreat

Twee keer per jaar een *BEACH-RETREAT* (Zoutelande):

  • 17, 18 & 19 november

Ook wat aanscherping nodig?

Plezier hebben in je leven en zelf de verantwoordelijkheid durven nemen? Doe er wat mee. Dat geeft je energie. Dan kun je weer sprankelend het leven door.

Bel mij
06 115 110 90

Of stuur mij een WhatsApp bericht via de button rechtsonder op de website

Mail mij
info@sprankelendaandeslag.nl

Of gebruik het contactformulier